Hoe Maak Je Een Capuchon?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Capuchon?
Hoe Maak Je Een Capuchon?

Video: Hoe Maak Je Een Capuchon?

Video: Hoe Maak Je Een Capuchon?
Video: DIY Sweater met capuchon | KNIPgirls Britt 2024, Mei
Anonim

Een correct geïnstalleerde afzuigkap in de keuken zorgt voor de nodige ventilatie in de kamer en beschermt de keukenset tegen de thermische effecten van gas en stoom.

Hoe maak je een capuchon?
Hoe maak je een capuchon?

Noodzakelijk

Afzuigkap, meetlint, perforator, schroevendraaier

instructies:

Stap 1

In eerste instantie is het vermeldenswaard dat de breedte van de gemonteerde afzuigkap tien centimeter groter moet zijn dan de breedte van het gasfornuis. Dit komt door het feit dat de overvloedige warmteafgifte van het gasfornuis de voering van uw headset zeker zal verpesten als de kap niet alle dampen absorbeert.

Stap 2

Bepaling van de kaphoogte. Het werkoppervlak van het systeem moet op een afstand van 60-70 centimeter boven het niveau van het werkoppervlak van de kachel worden geïnstalleerd. Bevestig de afzuigkap op deze hoogte en plaats deze precies in het midden van het gasfornuis en markeer de gaten voor het boren. Als u het systeem te laag instelt, zal de te hoge temperatuur alle plastic kapmechanismen doen smelten; als u het te hoog instelt, zal de kap niet effectief zijn.

Stap 3

Boor gaten in de muur voor het bevestigen van de kapluifels. Nadat u plastic pluggen in de geboorde holtes hebt gestoken, schroeft u de bevestigingsmiddelen met schroeven aan de muur.

Stap 4

Hang de kap op de geïnstalleerde steunen en ga verder met de montage van het ventilatiekanaal. De stoomuitlaat is geassembleerd volgens het principe van de constructeur - de ene sector wordt in de andere gestoken. Als de laatste sector te lang blijkt te zijn, knipt u deze op de gewenste maat met een schaar of met een ijzerzaag voor metaal. Eventuele spleten en kieren moeten na het ontvetten van het oppervlak met een kit worden behandeld.

Aanbevolen: