Hoe Een Kaart In Een PDA Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kaart In Een PDA Te Laden
Hoe Een Kaart In Een PDA Te Laden

Video: Hoe Een Kaart In Een PDA Te Laden

Video: Hoe Een Kaart In Een PDA Te Laden
Video: Why use a PDA in 2021 2024, Mei
Anonim

Nu vinden veel mensen het moeilijk om hun leven voor te stellen zonder multifunctionele en praktische compacte personal computers (PDA's). Moderne PDA's zitten letterlijk vol met de nieuwste ontwikkelingen in de IT-industrie, zonder welke een persoon met een actieve levensstijl waarschijnlijk niet kan. De aanwezigheid van een gedetailleerde kaart voor de PDA vereenvoudigt het verkeer in een onbekende stad aanzienlijk.

Hoe een kaart in een PDA te laden
Hoe een kaart in een PDA te laden

instructies:

Stap 1

De namen van straten en lanen die op het PDA-scherm worden weergegeven, zorgen ervoor dat een persoon gemakkelijk zijn weg kan vinden in een volledig onbekende stad. Via internet kunt u dergelijke kaarten voor PDA-gps downloaden.

Op de uitgestrektheid van het Russische internet zijn er veel sites waar u een kaart voor uw PDA kunt kopen. Probeer de kaart niet gratis te vinden, aangezien deze malware kan bevatten. Bovendien worden de gelicentieerde kaarten geleverd met professionele service, die u kunt gebruiken als de kaart plotseling kapot gaat of defect raakt.

Stap 2

Ga naar een van de sites die verschillende gps-kaarten verkopen, registreer je, herlaad je account in je persoonlijke account en betaal de kosten van de kaart. Klik na alle genomen stappen op de link en de kaart wordt naar uw harde schijf gedownload.

Stap 3

Download de kaart naar uw PDA, pak deze uit in een speciaal voorbereide map. Controleer de functionaliteit en prestaties. Als ten minste een van de functies die door de ontwikkelaar zijn aangegeven niet werkt, neem dan voor hulp contact op met de site waarvan u deze hebt gedownload.

Stap 4

De kaart voor de PDA, die op internet te downloaden is, kent veel aanpassingen. Op een interactieve kaart voor taxichauffeurs wordt bijvoorbeeld een gedetailleerde nummering van alle huizen in absoluut alle straten toegepast, zodat ze een passagier snel op hun bestemming kunnen afleveren. Elke interactieve kaart is uitgerust met alle benodigde functionaliteit. Het heeft alles wat een persoon nodig heeft om zo snel mogelijk op zijn bestemming te komen. Er is een liniaal waarmee u de afstand tussen twee punten op de kaart kunt meten. Ook kunt u, als u dat wilt, markeringen en hulpinscripties maken waarmee u zich goed kunt oriënteren op het terrein.

Aanbevolen: