Hoe Installeer Ik Een Kaart Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Kaart Op Een PDA
Hoe Installeer Ik Een Kaart Op Een PDA

Video: Hoe Installeer Ik Een Kaart Op Een PDA

Video: Hoe Installeer Ik Een Kaart Op Een PDA
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, April
Anonim

Als uw Pocket PC een navigator heeft, kunt u er zelf kaarten van bepaalde steden in installeren, nadat u ze eerder van internet hebt gedownload.

Hoe installeer ik een kaart op een PDA
Hoe installeer ik een kaart op een PDA

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Werk de kaarten van de navigator van uw zakcomputer bij met behulp van het programma dat speciaal in het menu is geïnstalleerd. Houd er rekening mee dat u hier toegang tot internet en een online betaaltool nodig heeft als u plotseling met kaarten moet betalen. Dit kan het geval zijn als u standaard navigatiesoftware gebruikt.

Stap 2

U kunt ook kaarten downloaden in de modus om het apparaat op een vaste computer aan te sluiten, nadat u de nodige voorbereidende instellingen hebt voltooid. Dit is niet voor alle PDA-modellen beschikbaar, controleer de details in de instructies die bij de kit worden geleverd. Met deze downloadmodus worden kaarten automatisch van internet opgeslagen in het geheugen van een pocket personal computer, waarna ze klaar zijn voor gebruik.

Stap 3

Installeer extra software op uw Pocket PC om de navigator te gebruiken, die al de kaarten bevat die u nodig hebt, of u kunt ze gratis downloaden en installeren op uw mobiele apparaat. Houd er rekening mee dat dergelijke software afzonderlijk is ontwikkeld voor modellen of fabrikanten van navigators, dus zorg ervoor dat deze compatibel is voordat u ze downloadt.

Stap 4

Update na de installatie vanuit het programmamenu, of download gewoon extra kaarten van de steden en landen waarin u geïnteresseerd bent van de officiële website van de ontwikkelaar en kopieer ze vervolgens naar de juiste map van de geheugenmodule van uw PDA.

Stap 5

Voordat u kaarten in uw Pocket PC plaatst, moet u ervoor zorgen dat er voldoende vrij geheugen op het apparaat is om ze op de kaart of in het geheugen van de PDA te passen. Kaarten nemen meestal ongeveer 1-2 gigabyte geheugen in beslag, maar er zijn ook andere formaten. Controleer ook altijd downloadbare software en add-ons op virussen en kwaadaardige code.

Aanbevolen: