Thema's Op Samsung Zetten

Inhoudsopgave:

Thema's Op Samsung Zetten
Thema's Op Samsung Zetten

Video: Thema's Op Samsung Zetten

Video: Thema's Op Samsung Zetten
Video: Бесплатные Темы Samsung 2024, Mei
Anonim

Moderne smartphones van Samsung draaien op het Android-besturingssysteem. Er zijn ook budgettoestellen die geen besturingssysteem hebben en werken als gewone telefoons. Afhankelijk van uw apparaat zal ook de installatieprocedure voor verschillende applicaties, inclusief thema's, verschillen.

Thema's op Samsung zetten
Thema's op Samsung zetten

instructies:

Stap 1

Om een thema te installeren op een Samsung-telefoon met Android, kunt u het programma Play Market gebruiken, dat al beschikbaar is op uw apparaat. Klik op het applicatiepictogram in het hoofdmenu van uw telefoon.

Stap 2

Voer in het bovenste deel van het venster van het programma dat verschijnt de zoekopdracht "Thema's" in en wacht tot de bijbehorende resultaten verschijnen. Selecteer de thema's die u het leukst vindt uit de aangeboden opties en klik vervolgens op "Installeren" om de installatie te starten.

Stap 3

Na het downloaden van de benodigde thema's, zie je de bijbehorende snelkoppelingen die verschijnen in het hoofdmenu van het apparaat. Start een thema om het kleurenschema toe te passen. Sommige skins hebben ook opties voor het aanpassen van de interface, waarmee u de transparantie van schermelementen en skins kunt wijzigen.

Stap 4

Als uw telefoon geen besturingssysteem heeft (bijvoorbeeld Samsung s5230, 5330 of S5750), wordt de installatie via een computer uitgevoerd. Download en installeer het Kies-programma op Windows volgens de instructies die verschijnen na het starten van het installatiebestand.

Stap 5

Download en unzip elk thema voor je telefoon dat je leuk vindt naar elke map op je computer die voor jou handig is. Kopieer het daarna naar "Start" - "Computer" - "Lokale schijf C:" - "Gebruikers" - "Systeemgebruikersnaam" - Documenten - Samsung - Kies - Toepassingen.

Stap 6

Verbind uw telefoon met uw computer via een USB-kabel en start de Kies-toepassing zelf met een snelkoppeling op uw bureaublad. Ga naar het tabblad "Downloads". Markeer het thema dat u wilt installeren en klik vervolgens op Installeren en wacht tot er een bericht verschijnt waarin staat dat het uitpakken van de vereiste gegevens naar uw telefoon is voltooid.

Stap 7

Vervolgens kunt u het apparaat loskoppelen van de computer en het gewenste thema selecteren in het bijbehorende menu-item. Klik op "Installeren" om de bestanden uit te pakken. Ga vervolgens naar het gedeelte Instellingen, dat verantwoordelijk is voor het wijzigen van het kleurenschema, en pas de skin toe die u zojuist hebt toegevoegd. Installatie voltooid.

Aanbevolen: