Hoe Sms'en Naar Canada

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Canada
Hoe Sms'en Naar Canada

Video: Hoe Sms'en Naar Canada

Video: Hoe Sms'en Naar Canada
Video: I GOT SAMSUNG NOTE 20 ULTRA ON $0 DOWN AND ALSO A GALAXY WATCH | UNBOXING 2024, Mei
Anonim

Communicatie via sms is de goedkoopste optie om via een mobiele telefoon te communiceren met een abonnee in het buitenland. U kunt een van de verschillende eenvoudige methoden gebruiken om een bericht naar Canada te sturen.

Hoe sms'en naar Canada
Hoe sms'en naar Canada

instructies:

Stap 1

Om te sms'en met een mobiele telefoon, moet u er allereerst voor zorgen dat u voldoende saldo op uw saldo heeft staan. Analyseer de tariefplannen op de officiële website van de operator, vind de gunstigste tarieven voor het verzenden van berichten naar het buitenland. Open het menu "Mijn berichten" en selecteer "SMS verzenden". Voer het nummer in in internationaal formaat beginnend met +1 en de tekst van de sms. Houd er rekening mee dat het het voordeligst is om de Latijnse lay-out te gebruiken - in dit geval heeft u meer tekens op voorraad.

Stap 2

U kunt ook gratis internetdiensten gebruiken voor het verzenden van sms, bijvoorbeeld smsmes.com of haugsms.narod.ru. Als u bijvoorbeeld smsmes.com gebruikt, moet u de link https://smsmes.com/country/besplatnoe-sms-v-CA.php volgen en een operator uit de lijst selecteren. U wordt doorgestuurd naar de officiële website van de operator of naar de pagina voor het verzenden van een bericht. Als u bent doorgestuurd naar de startpagina van de site, vindt u het formulier voor het verzenden van berichten. Voer het nummer in internationaal formaat, berichttekst en controletekens in. Deze methode is gratis en de meest betrouwbare.

Stap 3

U kunt ook de speciale website www.page-me.com gebruiken. Voer het telefoonnummer van de ontvanger in het interne formaat in het veld Nummer in en selecteer vervolgens de operator van de abonnee in het veld Kies een netwerk. Vul het veld Uw naam in en voer uw berichttekst in het veld Bericht in. Onthoud dat sms in het Latijn moet worden getypt om problemen met tekstcodering te voorkomen. Druk daarna op de Page me-knop om het bericht te verzenden, of op de Clear-knop om de ingevoerde gegevens te wissen. Deze methode van het verzenden van een bericht is gemakkelijker dan het verzenden via de officiële websites van mobiele operators, bovendien kunt u met een voldoende niveau van Engelse taalvaardigheid een persoonlijke pagina maken voor het verzenden van sms naar uw nummer erop. Ga hiervoor naar de link https://www.page-me.com/make_own_button.html en volg de instructies.

Aanbevolen: