Hoe Geld Te Lenen Op Een Telefoon In Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Te Lenen Op Een Telefoon In Het Megafon-netwerk
Hoe Geld Te Lenen Op Een Telefoon In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Geld Te Lenen Op Een Telefoon In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Geld Te Lenen Op Een Telefoon In Het Megafon-netwerk
Video: Hoe denkt Nederland over het lenen van geld? 2024, April
Anonim

Hoe vaak lopen langdurige gesprekken of gesprekken met vrienden stilletjes je gsm-rekening leeg? Wat als u niet genoeg saldo op uw rekening heeft staan om te bellen? Megafon-abonnees helpen dit probleem op te lossen, verschillend van vorm, maar in wezen dezelfde diensten.

Hoe geld te lenen op een telefoon in het Megafon-netwerk
Hoe geld te lenen op een telefoon in het Megafon-netwerk

instructies:

Stap 1

Dienst "Vertrouwenskrediet". Hiermee kunt u een lening gebruiken, zelfs met een negatief saldo. Om gratis verbinding te maken met de service, moet u contact opnemen met een van de kantoren van het Megafon-bedrijf met een paspoort. Het geleende bedrag hangt in dit geval af van hoeveel u gemiddeld uitgeeft aan telefooncommunicatie, en ook van hoe lang u de Megafon-netwerkcommunicatiediensten gebruikt. Als uw gemiddelde saldo in de toekomst lager wordt, kan het geleende bedrag worden verlaagd.

Stap 2

Voor een betaalde verbinding met de Credit of Trust-service (ongeacht het gemiddelde saldo en de duur van het gebruik van Megafon-services), kunt u onafhankelijk een van de verschillende pakketten kiezen (van 300 tot 1.700 roebel). Kies hiervoor * 138 # op uw telefoon, druk op de belknop en volg de instructies. Om het servicenummer uit te schakelen * 138 * 2 # bel.

Stap 3

Naast een lening bij Megafon kunt u de gelden van uw gesprekspartners lenen. De service "Bel ten koste van een vriend" helpt je hierbij. Kies - 000 het nummer van de gebelde partij. Vervolgens wordt uw gesprekspartner gevraagd het gesprek op zijn kosten aan te nemen. De gebelde abonnee heeft het recht om te weigeren te betalen voor het gesprek. Dan gaat het gesprek niet door. Houd er rekening mee dat de service alleen beschikbaar is voor eigenaren van Moskou-nummers en 3 roebel kost voor een abonnee die betaalt voor de oproep.

Stap 4

U kunt de andere persoon ook vragen u terug te bellen. Kies * 144 * het nummer van de abonnee aan wie het verzoek is gericht # en druk op de belknop. De abonnee ontvangt een sms met uw verzoek en uw telefoonnummer.

Stap 5

"Betaal voor mij"-service. Met zijn hulp kunt u een van uw familieleden of vrienden vragen om * 143 * het nummer van de abonnee aan wie het verzoek is gericht # aan de telefoon te zetten en op de oproep te drukken. De abonnee ontvangt een bericht met uw nummer en instructies voor het overboeken van geld. En u ontvangt een bericht dat uw verzoek is verzonden.

Stap 6

En onthoud - zelfs met een saldo van nul, binnen 90 dagen na het blokkeren van uw account, kunnen vrienden en familieleden u bellen en een sms sturen.

Aanbevolen: