Hoe De Account Op De Modem Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Account Op De Modem Te Controleren
Hoe De Account Op De Modem Te Controleren

Video: Hoe De Account Op De Modem Te Controleren

Video: Hoe De Account Op De Modem Te Controleren
Video: How to access your routers menus find out the ip adress and user name and passwords 2024, Mei
Anonim

In de moderne wereld kan een persoon zich geen leven meer voorstellen zonder internet, wat ons ook interesseert, wat we ook tegenkomen, we gaan onmiddellijk informatie op het netwerkweb leren. Mobiele operators reageerden reactief op deze consumentenvraag en bedachten een dienst als 3G-internet. Het blijkt dat het kopen van een modem, een persoon bijna overal in Rusland toegang tot internet kan hebben. U kunt het saldo ook op het modem controleren zonder het netwerk te verlaten.

Hoe de account op de modem te controleren
Hoe de account op de modem te controleren

Noodzakelijk

simkaart, modem

instructies:

Stap 1

Steek eerst je simkaart in het modem. Vervolgens moet je het op je computer of laptop installeren. Als dit de eerste keer is dat u dit doet, zal het programma u automatisch vragen om het programma van uw operator te installeren.

Stap 2

Na installatie krijg je een venster te zien waar je de pincode van je simkaart moet invoeren. Na een succesvolle invoer kunt u het saldo zonder problemen controleren. Bij de mobiele operator Megafon gebeurt dit bijvoorbeeld via het tabblad "Saldo". Die staat bovenaan in het venster dat wordt geopend. Nadat u erop hebt gedrukt, wordt een paneel geopend waar u het USSD-commando * 100 # moet invoeren en vervolgens de toets "Verzoek".

Stap 3

U kunt het saldo ook opvragen via internet. Om dit te doen, moet u naar de officiële website van uw mobiele provider gaan en met een wachtwoord uw persoonlijke account invoeren, waar uw accountstatus en uitvalprognose worden geschreven.

Stap 4

De derde manier om het saldo te weten te komen, is door de klantenservice van uw mobiele bedrijf te bellen, waar een vriendelijke telefonist u informatie over uw account zal geven.

Aanbevolen: