Hoe Het Account Te Controleren Mts Connect

Inhoudsopgave:

Hoe Het Account Te Controleren Mts Connect
Hoe Het Account Te Controleren Mts Connect

Video: Hoe Het Account Te Controleren Mts Connect

Video: Hoe Het Account Te Controleren Mts Connect
Video: МТС Коннект менеджер , подключения разорвано,интернета нет. 2024, Mei
Anonim

Elke gebruiker van de "MTS Connect"-service heeft van tijd tot tijd de behoefte om het huidige rekeningsaldo te controleren. Er zijn verschillende manieren om deze bewerking uit te voeren. Je hoeft alleen maar de meest handige te kiezen.

Hoe het account te controleren mts connect
Hoe het account te controleren mts connect

instructies:

Stap 1

Zet uw pc of laptop aan en start de MTS Connect-software. Zoek het gedeelte "Accountbeheer" in de menubalk en start het. Er wordt een venster geopend waarin u op de knop "saldo controleren" moet klikken. Aan de linkerkant verschijnt een klein sms-bericht met informatie over het rekeningsaldo. Ook kan het saldo worden bepaald via het veld "Enter USSD command", dat de combinatie * 100 # aangeeft.

Stap 2

Druk op de knop "Verzenden" en binnen enkele seconden ontvangt u een antwoord in de vorm van een sms over het bedrag op uw rekening van de service "MTS Connect". Een andere manier om het saldo te bepalen via dit programma is gekoppeld aan de "Bellen"-knop op de menubalk.

Stap 3

Klik erop en voer het nummer 11111 (vijf eenheden) in, druk vervolgens op Enter of de overeenkomstige knop in het programma. Als gevolg hiervan ontvang je een spraakbericht over het saldo, dus het is beter om het computergeluid aan te zetten.

Stap 4

Verwijder de simkaart uit het modem van de dienst "MTS Connect" als het niet mogelijk is om het saldo via een computer te controleren. Steek de kaart in uw mobiele telefoon en zet hem aan. Kies de opdracht om het account te controleren * 100 # en druk op de belknop. Er verschijnt een systeembericht over het huidige saldo op het scherm. U kunt ook 11111 (vijf stuks) bellen en het spraakbericht beluisteren.

Stap 5

Ga naar het menu van je telefoon en zoek de sectie "MTS-info" of "MTS-services", ga naar het item "MTS-services" en klik op de opdracht "Balans". Als reactie ontvang je een gratis sms-bericht met de relevante informatie.

Stap 6

Ga naar de officiële website van de mobiele operator "MTS" op de link https://www.mts.ru, waar u zich aanmeldt bij het "Persoonlijke account". Om het wachtwoord voor deze service te ontvangen, moet u de MTS Connect-simkaart in uw telefoon plaatsen en vervolgens * 111 * 25 # bellen of het korte nummer 1115 bellen. Deze service is gratis.

Stap 7

Als u haar nummer niet meer weet, moet u het commando * 111 * 0887 # kiezen of het korte nummer 0887 bellen. Voer het kaartnummer en wachtwoord in het inlogformulier "Persoonlijke account" in. Log in en ga naar het gedeelte "Saldo".

Aanbevolen: