Hoe De Beloofde Betalingsservice Op MTS . Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Beloofde Betalingsservice Op MTS . Te Activeren
Hoe De Beloofde Betalingsservice Op MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Beloofde Betalingsservice Op MTS . Te Activeren

Video: Hoe De Beloofde Betalingsservice Op MTS . Te Activeren
Video: Thirty Seconds To Mars - A Beautiful Lie 2024, Mei
Anonim

Het komt voor dat het saldo van de telefoon niet voldoende is om te bellen en er is geen kassa of terminal op loopafstand. In dit geval biedt MTS aan om gebruik te maken van de unieke Promised Payment-service en altijd in contact te blijven.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

"Beloofde betaling" verbinden met MTS

Voor het gemak van abonnees zijn er verschillende manieren waarop u de beloofde betaling naar MTS kunt innen. Om dit te doen, kunt u bellen vanaf uw mobiele nummer 1113 en geld krijgen op het saldo in de schulden. U kunt de beloofde betaling ook bestellen door de servicecode * 111 * 123 # in te toetsen en, na te hebben gewacht op een bericht dat het saldo is aangevuld, de verbinding blijven gebruiken. Er is een andere manier om de beloofde betaling op MTS te ontvangen - door gebruik te maken van de diensten van een internetassistent. Zoek in dit geval op de website van het bedrijf het gedeelte 'Betaling', klik erop, selecteer het subgedeelte 'Beloofde betaling' en ga naar de 'Geschiedenis van beloofde betalingen'.

Voorwaarden voor het aansluiten van de Beloofde Betaaldienst

De meeste abonnees kunnen de beloofde betaling op MTS opnemen. De dienst zal alleen niet beschikbaar zijn voor degenen die zijn geabonneerd op de tarieven "MTS iPad", "Uw land" en "Gast". Ook kunt u de beloofde betaling niet gebruiken als services als "Credit" en "On Full Trust" eerder waren verbonden. En natuurlijk kun je de beloofde betaling op MTS niet opnemen als je al geld hebt geleend en nog geen tijd hebt gehad om het terug te betalen.

Op dit moment biedt MTS aan om geld te lenen voor bijna al zijn klanten, zelfs voor degenen wiens balans is gedaald tot 30 roebel. De uitzondering zijn die abonnees die de diensten van deze telecomoperator minder dan 2 maanden gebruiken, voor hen is de beloofde betaling alleen beschikbaar met een positief saldo.

Het bedrag van "Beloofde betaling"

Als je de beloofde betaling naar MTS moet innen, houd er dan rekening mee dat het geleende bedrag een tijdje afhangt van hoeveel geld je per maand uitgeeft aan communicatie. Het maximale bedrag van de beloofde betaling is 800 roebel. Het is beschikbaar voor abonnees die meer dan 501 roebel per maand uitgeven. voor MTS-communicatiediensten. Degenen die 301 tot 500 roebel uitgeven, kunnen 400 roebel ontvangen, en abonnees met de laagste kosten - tot 300 roebel, kunnen de beloofde betaling van 200 roebel ontvangen.

De looptijd en kosten van het aansluiten van de "Beloofde betaling"

Elk geleend bedrag van MTS kan maximaal 1 week worden gebruikt, op de 8e dag wordt het van de rekening afgeschreven. Maar u kunt de beloofde betaling terug naar MTS innen zodra u de eerder betaalde betaling heeft afbetaald. Opgemerkt moet worden dat de verbinding met de service wordt betaald. Voor elke beloofde betaling wordt een abonnementsgeld van 5 roebel in rekening gebracht. Een uitzondering is als het geleende bedrag minder is dan 20 roebel, in welk geval de beloofde betaling gratis wordt verstrekt.

Aanbevolen: