Hoe Megafoondiensten Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Megafoondiensten Te Activeren
Hoe Megafoondiensten Te Activeren

Video: Hoe Megafoondiensten Te Activeren

Video: Hoe Megafoondiensten Te Activeren
Video: Megafoon | MEPH200WT (NL) 2024, April
Anonim

Alle mobiele operators, waaronder MegaFon, bieden naast de basis spraakcommunicatiedienst abonnees een aantal aanvullende diensten die communicatie op een mobiele telefoon comfortabel en aangenaam maken.

Hoe megafoondiensten te activeren
Hoe megafoondiensten te activeren

instructies:

Stap 1

Voor abonnees van het Megafon-netwerk zijn alle services op verschillende manieren beschikbaar voor verbinding: in een van de kantoren van het bedrijf, met behulp van het "Service-Guide" zelfbedieningssysteem, via de abonneeservice of met behulp van serviceopdrachten.

Stap 2

Als u de service bij een van de verkoopkantoren van het bedrijf wilt activeren, moet u uw paspoort bij u hebben. Door contact op te nemen met een van de Megafon-medewerkers in het verkoop- en servicecentrum, kunt u niet alleen de gewenste service kiezen en aansluiten, maar ook volledige informatie krijgen over de service waarin u geïnteresseerd bent.

Stap 3

Als u de reeds aangesloten diensten zelfstandig wilt beheren, maar ook nieuwe wilt aansluiten, kunt u dit doen met behulp van het Service-Guide internetsysteem. Om toegang te krijgen tot het systeem, gaat u naar de officiële website van het bedrijf op: www.megafon.ru en selecteer "Servicegids" in het gedeelte "Service"

Stap 4

Om diensten te beheren met behulp van een spraakoproep, belt u de MegaFon-abonneeservice op 0500 vanaf uw mobiele telefoon en vertelt u de operator over uw wens. Als u abonnee bent van het Moskou-netwerk, kunt u ook bellen naar 502 55 00.

Stap 5

Als u bovendien geïnteresseerd bent in een bepaalde dienst, kunt u de beschrijving ervan zorgvuldig lezen op de officiële website van het bedrijf op www.megafon.ru in de sectie "Diensten". Kies daarna het servicecommando om verbinding te maken met de service, gespecificeerd in de beschrijving van deze service op het tabblad "Verbinding".

Aanbevolen: