Hoe Mobiel Internet Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Mobiel Internet Te Verbinden
Hoe Mobiel Internet Te Verbinden

Video: Hoe Mobiel Internet Te Verbinden

Video: Hoe Mobiel Internet Te Verbinden
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, April
Anonim

Alle abonnees van de grootste Russische telecomoperators kunnen internetten op hun mobiele telefoon. Om dit te doen, hoeft u alleen maar verbinding te maken met een speciaal nummer of een speciale service. Overigens rekent de exploitant geen geld voor deze procedure. U betaalt alleen voor gedownload verkeer (dit kunnen melodieën, afbeeldingen, videobestanden en nog veel meer zijn).

Hoe mobiel internet te verbinden
Hoe mobiel internet te verbinden

instructies:

Stap 1

Als u gebruik maakt van de diensten van Megafon, dan ontvangt u automatisch instellingen door een SMS-bericht te sturen naar het verkorte nummer 5049. Typ in de tekst van het bericht het nummer 1. Overigens kunt u MMS- en WAP-instellingen bestellen met de het zelfde nummer. Vervang er één door respectievelijk drie of twee. Ook heb je de nummers 05190 en 05049 tot je beschikking (ze zijn bedoeld om mee te bellen).

Stap 2

Om mobiel internet te activeren, kunnen abonnees van de Megafon-operator op elk moment het abonneeservicenummer 0500 of 502-5500 op hun telefoon bellen, als de oproep niet vanaf een mobiele telefoon, maar vanaf een vaste telefoon wordt gedaan. Bovendien krijgen alle gebruikers de mogelijkheid om contact op te nemen met elke communicatiesalon, technisch ondersteuningsbureau. De consultant lost de ontstane problemen met de service op, configureert de services die u nodig hebt.

Stap 3

De telecomoperator MTS biedt haar abonnees het gratis nummer 0876 aan, waarmee ze automatische instellingen voor de internetverbinding kunnen bestellen. Activering is ook beschikbaar op de officiële website van het bedrijf. Daarop vindt u een speciaal aanvraagformulier. Vul het in (vul gewoon je telefoonnummer in). Overigens kun je de instellingen altijd via een sms-bericht naar het verkorte nummer 1234 laten sturen. De tekst in zo'n bericht hoeft niet te worden opgegeven.

Stap 4

Beeline-netwerkgebruikers kunnen kiezen uit twee verschillende opties voor het activeren van mobiel internet: via een GPRS-verbinding, en ook zonder. Als u het eerste type verbinding nodig hebt, kiest u het USSD-verzoek * 110 * 181 # op het toetsenbord. Voor de tweede is het USSD-opdrachtnummer * 110 * 111 #. Na het indienen van de aanvraag moet u uw telefoon "herstarten" (dit is nodig om de ontvangen instellingen van kracht te laten worden).

Aanbevolen: