De Firmware Voor Uw Nokia-telefoon Vinden

Inhoudsopgave:

De Firmware Voor Uw Nokia-telefoon Vinden
De Firmware Voor Uw Nokia-telefoon Vinden

Video: De Firmware Voor Uw Nokia-telefoon Vinden

Video: De Firmware Voor Uw Nokia-telefoon Vinden
Video: How to download Nokia Firmware 2024, Mei
Anonim

De basis van elke mobiele telefoon is de firmware en, voor slimmere telefoons, het besturingssysteem. Maar als het besturingssysteem vaak zelf wordt bijgewerkt, moet de nieuwe firmware handmatig worden gezocht en geïnstalleerd.

De firmware voor uw Nokia-telefoon vinden
De firmware voor uw Nokia-telefoon vinden

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Om te zoeken naar een nieuwe of oude (voor knipperende) telefoonfirmware, moet u precies het model en de versie van de momenteel geïnstalleerde firmware weten. Dit alles voor Nokia-telefoons kan worden gevonden door * # 0000 # te typen in het invoerveld van het abonneenummer. In de informatie die verschijnt, vinden we het model (meestal in de eerste regel, bijvoorbeeld Nokia 7500) en de firmwareversie (meestal ziet het er zo uit: v05.20 - de firmwareversie, de regel onder de firmware-releasedatum en het type, bijvoorbeeld RM-249).

Stap 2

Als uw telefoonmodel een van de nieuwste is, kunt u de nieuwste software vinden op de officiële Nokia-website - https://www.nokia.com/en-us/support/downloads/ Selecteer gewoon uw telefoon. U ziet de versie van de laatste actuele software (firmware) en instructies voor het installeren van deze firmware (link naar het programma voor updaten, enz.). Als uw telefoon niet op kantoor is gevonden. site, probeer ernaar te zoeken in het voorgestelde archief (de knop "Bekijken in archief" verschijnt), plotseling heb je geluk en is er een firmware en niet alleen een gebruikershandleiding.

Zoek naar de firmware op de officiële Nokia-website
Zoek naar de firmware op de officiële Nokia-website

Stap 3

Voor oudere modellen zul je de firmware op niet-officiële sites moeten zoeken. Het is niet zo moeilijk te vinden, de bijbehorende zoekopdracht in elke zoekmachine zal veel noodzakelijke links geven. De populairste onofficiële sites met officiële Nokia-firmware zijn https://allnokia.ru/firmware/ en https://soft-nokia.ru/proshivki-dlya-nokia.html. De bestanden op beide sites zijn identiek, kies een van beide.

Lijst met firmware op de niet-officiële site
Lijst met firmware op de niet-officiële site

Stap 4

Firmwares op niet-officiële sites worden vaak eenvoudigweg gepresenteerd als lijsten (zoals in het bovenstaande). Gebruik daarom de zoekfunctie op de pagina om de firmware voor het gewenste apparaat te vinden. Klik op de pagina met de lijst met firmware CTRL + F en voer het gewenste telefoonmodel in het veld dat verschijnt in, druk vervolgens op Enter en de vereiste firmware staat in het midden van het scherm en wordt gemarkeerd. Als een model meerdere keren op de sitepagina wordt genoemd, klikt u op de knop Volgende in de zoekbalk totdat u het model in de lijst zelf bereikt.

Aanbevolen: