Welke Mobiele Telefoon Kopen Voor Een Kleuter?

Welke Mobiele Telefoon Kopen Voor Een Kleuter?
Welke Mobiele Telefoon Kopen Voor Een Kleuter?

Video: Welke Mobiele Telefoon Kopen Voor Een Kleuter?

Video: Welke Mobiele Telefoon Kopen Voor Een Kleuter?
Video: Mobiele telefoons voor kinderen - Tips (Consumentenbond) 2024, Mei
Anonim

De tijd dat de mobiele telefoon een luxeartikel was, is voorbij. De meesten van ons hebben een mobiele telefoon of smartphone, of zelfs twee of drie. Fabrikanten van mobiele telefoons produceren daarentegen niet alleen steeds geavanceerdere modellen smartphones, maar ook telefoons die zijn ontworpen voor bepaalde soorten consumenten.

Welke mobiele telefoon kopen voor een kleuter?
Welke mobiele telefoon kopen voor een kleuter?

Heeft een kind dat naar de kleuterschool of basisschool gaat een telefoon nodig? Uiteraard zullen ouders in veel situaties rustiger zijn als er gelegenheid is om te bellen en te horen dat alles in orde is met het kind. Voor dergelijke kinderen zijn telefoons in de vorm van speelgoed bedoeld, met programmeerbare knoppen en de mogelijkheid tot ouderlijk toezicht op het apparaat en de simkaart.

Telefoons voor de kleinste gebruikers worden geleverd in felgekleurde hoesjes die lijken op kinderspeelgoed. Ze hebben meestal een minimum aantal knoppen (opnemen en ophangen, programmeerbaar om bepaalde knopnummers te bellen). De mobiele telefoon van kinderen kan oproepen en sms'en van nummers van derden weigeren, ouders kunnen ook de duur van de oproepen van het kind regelen, audiocontrole uitoefenen, zijn werk voor de vereiste periode blokkeren, met de simkaart van iemand anders. We kunnen dus zeggen dat de telefoon bedoeld is voor communicatie tussen ouders en hun kind wanneer het op de kleuterschool, op school, weg of bij een oppas is. De nadelen van een telefoon voor de allerkleinsten zijn de kleine selectie van modellen, ingewikkelde programmering van de telefoon als het model geen scherm heeft en ook te duur.

какой=
какой=

Een alternatief voor een speciale kindermobiel is het goedkoopste model van een gewone mobiele telefoon. Natuurlijk zal het voor een kind interessanter zijn om zo'n telefoon te gebruiken, omdat de sociale kring niet zo beperkt zal zijn, en de mogelijkheid om naar muziek te luisteren, foto's te maken, spelletjes te spelen is beschikbaar in de meeste goedkope mobiele telefoons, dus een goedkope gewone telefoon heeft de voorkeur voor een student, in plaats van een telefoon in de vorm van speelgoed. Maar de meesten raden geen dure mobiele telefoons of smartphones aan voor kinderen, omdat het risico voor de gezondheid en het leven van het kind te groot is als iemand zich hierdoor gevleid voelt.

Aanbevolen: