Hoe Te Betalen Voor Internet Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Betalen Voor Internet Megafon
Hoe Te Betalen Voor Internet Megafon

Video: Hoe Te Betalen Voor Internet Megafon

Video: Hoe Te Betalen Voor Internet Megafon
Video: Разблокировка роутера Megafon MR100-3 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator biedt gebruikers van het 3G-modem van Megafon een uitstekende mogelijkheid om bijna overal in het land toegang te krijgen tot internet. Het is ook mogelijk om zonder problemen voor communicatiediensten te betalen als er een mobiele communicatiesalon in de buurt is of een winkel met terminals die speciaal voor deze doeleinden zijn uitgerust.

Hoe te betalen voor internet Megafon
Hoe te betalen voor internet Megafon

Noodzakelijk

  • - eindstation;
  • - telefoon;
  • - SIM-kaart voor internettoegang.

instructies:

Stap 1

Wanneer het saldo op de modem nul nadert, is het tijd om de accountaanvulling te regelen. Dit kan op verschillende manieren. De gemakkelijkste is via de terminal van elk betalingssysteem. Veel winkels en winkelcentra zijn uitgerust met dergelijke machines.

Stap 2

Ga naar de betaalautomaat, selecteer "Betalen voor diensten". Selecteer vervolgens "Mobiel" en geef de provider op. Als je de naam van de operator niet precies weet, is dat oké. Voer in het speciale venster gewoon het telefoonnummer in van de simkaart waarmee u op internet gaat. Houd er rekening mee dat u een tiencijferig nummer moet invoeren - geen acht.

Stap 3

Controleer of het nummer correct is gekozen en stort vervolgens geld op uw rekening. Houd er rekening mee dat de terminal geen wisselgeld geeft.

Stap 4

Als je een bankkaart hebt, kun je deze koppelen aan het simkaartnummer van de modem en je account opwaarderen door speciale sms-berichten te sturen. U kunt ook de Auto Payment-service op het modemnummer activeren, waarmee u het gespecificeerde bedrag van uw bankkaartrekening naar uw mobiele telefoon of modemrekening kunt sturen wanneer de ontkoppelingsdrempel is bereikt. In dit geval wordt het account aangevuld zonder commissies. Het account ontvangt het bedrag dat u hebt opgegeven bij het activeren van de automatische betalingsservice.

Stap 5

Geld overmaken van telefoon naar modem van ATM. Steek hiervoor een bankkaart in een speciaal gaatje, voer de pincode in en selecteer "Betalen voor diensten". Selecteer vervolgens "Mobiel" ("Mobiele operators") en selecteer uw provider. Vul het tiencijferige telefoonnummer in, de simkaart waarmee je op internet gaat, het opwaardeerbedrag en klik op "Betalen".

Stap 6

Voor Sberbank-klanten kan deze operatie worden uitgevoerd zonder het huis te verlaten. Om dit te doen, als u een bankkaart heeft (bijvoorbeeld Sberbank), hoeft u alleen maar toegang te krijgen tot het Sberbank Online-systeem, naar uw persoonlijke account te gaan en een betaling uit te voeren.

Stap 7

Opwaardeerdiensten worden ook geleverd door medewerkers van alle postkantoren. Om van deze aanbieding gebruik te maken, gaat u naar een willekeurig postkantoor en vertelt u de telefoniste uw telefoonnummer (modem) en het bedrag waarmee u uw saldo gaat opwaarderen.

Stap 8

Als u elektronische systemen WebMoney of Yandex. Money gebruikt, kunt u ook voor internet betalen bij Megafon.

Aanbevolen: