Hoe Fm-radio Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Fm-radio Aan Te Zetten
Hoe Fm-radio Aan Te Zetten

Video: Hoe Fm-radio Aan Te Zetten

Video: Hoe Fm-radio Aan Te Zetten
Video: How To Tune FM Radio Signal Frequency not Clear Not Working - Portable Bluetooth Speaker 2024, Mei
Anonim

Iedereen uit het schoolcurriculum weet dat radiogolven moeten worden gebruikt om informatie draadloos te verzenden. Maar zo'n 100 jaar geleden hadden onze voorouders dit niet kunnen bedenken - draden en alleen maar draden - daar waren ze zeker van. En historici maken nog steeds ruzie - wie de radio heeft uitgevonden en communicatie mobiel heeft gemaakt - de Italiaanse Marconi of de Russische ingenieur Popov.

Hoe fm-radio aan te zetten
Hoe fm-radio aan te zetten

instructies:

Stap 1

In de verre Sovjettijd werd in elk huis en in elk appartement altijd een radiopunt aan de muur geplaatst. Maar de vooruitgang stond niet stil en na een tijdje begonnen moderne FM-radiostations te verschijnen. Een groot aantal kleine draagbare radio's, autoradio's en mobiele telefoons met de mogelijkheid om naar fm-radio te luisteren, hebben voor eens en altijd de oude en populaire radiostations vervangen.

Als je naar de radio wilt luisteren op je mobiele telefoon of muziekspeler, zorg dan eerst dat deze een ingebouwde FM-ontvanger heeft. Ga daarna naar het menu waar de afstandsbediening van de radio zich bevindt en klik op de knop "Zoeken". De ontvanger zal u de gevonden radiostations aanbieden om naar te luisteren. Stop het zoeken als u vindt wat u zoekt, of ga verder als het gevonden station niet bij u past. Sla de frequenties op die je leuk vindt, zodat je de volgende keer niet zoekt, maar direct naar de radio gaat luisteren.

Stap 2

Een andere handige functie is online FM-radio. Deze optie bestaat al relatief lang en bevalt veel gebruikers van het World Wide Web. Om online naar FM-radio te luisteren, maakt u verbinding met internet op uw computer en opent u een browser. Ga naar een site waar u online naar muziek en radio kunt luisteren. Er zijn nu veel van dergelijke webpagina's, u kunt voor elke smaak kiezen. Zoek het radiostation waarin u geïnteresseerd bent en klik op "Luisteren". U ziet het spelervenster en het laadproces van de radio. Zorg ervoor dat je een mediaspeler op je computer hebt geïnstalleerd en dat je dankzij de snelheid van internet zonder obstakels online audio kunt downloaden.

Stap 3

Deze functie is ook beschikbaar op moderne mobiele telefoons met een internetverbinding. Download gewoon de online radio-app of gebruik het standaard telefoonprogramma. Vergeet niet om onderweg naar FM-radio te luisteren, omdat het voor de ontvanger moeilijk zal zijn om constant de frequentie te bepalen.

Aanbevolen: