Hoe Weet Je Of Nokia Origineel Is Of Niet?

Inhoudsopgave:

Hoe Weet Je Of Nokia Origineel Is Of Niet?
Hoe Weet Je Of Nokia Origineel Is Of Niet?

Video: Hoe Weet Je Of Nokia Origineel Is Of Niet?

Video: Hoe Weet Je Of Nokia Origineel Is Of Niet?
Video: How to check nokia original and fake 2024, Mei
Anonim

Als u plotseling een grondige reparatie van de telefoon of het verhelpen van kleine storingen nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met een officieel servicecentrum voor ondersteuning. Alleen de eigenaren van originele leidingen kunnen er echter op rekenen dat ze aan de eisen voldoen. Hoe kan dit feit worden geverifieerd?

Hoe weet je of Nokia origineel is of niet?
Hoe weet je of Nokia origineel is of niet?

instructies:

Stap 1

Inspecteer het apparaat zorgvuldig, het moet overeenkomen met de modellen die door de fabrikant worden gepresenteerd. Neptelefoons verschillen in de regel altijd, zelfs in puur uiterlijk, en dit verschil is gemakkelijk met het blote oog waar te nemen. Als je een "grijze" pijp voor je hebt, illegaal geïmporteerd op het grondgebied van de staat en bedoeld voor verkoop in een ander land (niet te verwarren met vervalsingen!), Dan zal deze in de meeste gevallen niet opvallen tussen de modellen legaal geïmporteerd. Dergelijke apparaten zijn te herkennen aan de afwezigheid van de Russische taal in het menu, evenals aan een naar behoren afgegeven garantiekaart.

Stap 2

Scheid de batterij van het apparaat. Het moet een merksticker met een serienummer hebben, waarop bij het draaien de 3D-afbeelding van het bedrijfslogo duidelijk zichtbaar wordt. Het land van fabricage, model, IMEI, CODE, FCC ID, Europees certificaatnummer "CЄ" worden aangegeven onder de batterij, op de achterkant van de originele telefoons.

Stap 3

Zet je telefoon aan, let op het opstartscherm. De originele Nokia zal een karakteristieke geanimeerde afbeelding hebben met een handdruk. Het ontbreken ervan is een reden om te twijfelen aan de legaliteit van de oorsprong van het apparaat.

Stap 4

Controleer de geheime codes, waarvan de uitgevallen responswaarden moeten overeenkomen met de nummers die in de documenten zijn vastgelegd. Kies hiervoor het nummer in het formaat "* # request #":

• IMEI - * # 06 #;

• Firmwarenummer - * # 0000 #;

• Adres van de bluetooth-module van de telefoon - * # 2820 #;

• Informatie over het verleden van de telefoon (tijdstip van gesprek, datum van uitgifte, datum van laatste reparatie, - gedeeltelijke informatie kan worden verstrekt) - * # 92702689 #.

Stap 5

Controleer het alarmnummer - 112. Wanneer u op deze nummers drukt, ontgrendelt het toetsenbord zichzelf en kunt u zelfs zonder SIM-kaart bellen binnen het dekkingsgebied van het netwerk. Probeer te bellen - de oproep zou moeten gaan.

Aanbevolen: