Hoe Creatieve Zen Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Creatieve Zen Te Flashen
Hoe Creatieve Zen Te Flashen

Video: Hoe Creatieve Zen Te Flashen

Video: Hoe Creatieve Zen Te Flashen
Video: Creative Zen Vision W Review 2024, Mei
Anonim

Testen van de spelers uit de Creative Zen-serie in een keer toonden aan dat ze een fout bevatten - de stroom is constant uitgeschakeld. Dit probleem verdwijnt na het opnieuw flashen van de vulling van het multimedia-apparaat.

Hoe creatieve zen te flashen
Hoe creatieve zen te flashen

Noodzakelijk

Creatieve Zen-serie speler

instructies:

Stap 1

Nadat het probleem zich voordeed, keerden de eigenaren een groot aantal spelers terug en klaagden over hun onbruikbaarheid. De fabrikant beloofde het uit te zoeken en reageerde vrij snel. Nadat een fout is gevonden, hebben de ontwikkelaars een nieuwe versie van de firmware voor dit apparaat uitgebracht, die kan worden gedownload van de officiële website. Klik op de link om naar de downloadpagina te gaan

Stap 2

Selecteer op de geladen pagina de sectie "Apparaten / mp3-spelers". Selecteer vervolgens uw model door er met de linkermuisknop op te klikken. Op deze pagina vind je alle informatie over je toestel. De sectie "Kennisbank" bevat links naar artikelen over oplossingen voor enkele problemen van de speler van dit model. Om de firmwarebestanden te downloaden, scrolt u omlaag naar het blok "Alle downloads".

Stap 3

Selecteer de meest recente versie uit de lijst (volgens de bestandsversie en de datum waarop deze op de site is geplaatst) en klik op de knop "Download". Firmwarebestanden worden gedownload om het apparaat handmatig bij te werken. Voor een automatische update klikt u op de knop Software Autoupdate en volgt u de tips en trucs van de installatiewizard.

Stap 4

Voordat u de firmwarebestanden naar de speler kopieert, moet u een reservekopie maken van de huidige mediabestanden op het apparaat. Kopieer ze gewoon, of beter alle informatie overzetten door de speler op uw computer aan te sluiten.

Stap 5

Koppel daarna de USB-kabel los van de computer. Start de speler door de afspeelknop ingedrukt te houden. Laat het niet los totdat het herstelmenu op het scherm verschijnt. Selecteer Alles formatteren en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 6

Selecteer vervolgens Firmware opnieuw laden in hetzelfde menu. Na een paar seconden wordt de oude firmware verwijderd. Aangezien er momenteel geen software op de speler staat, zal het apparaat u vragen deze te installeren. Om dit te doen, sluit u het aan op uw computer en voert u het uitvoerbare firmwarebestand uit.

Stap 7

Tijdens de installatie van nieuwe software wordt het percentage op het scherm weergegeven. Schrik niet als het scherm 85-90% uitschakelt, het apparaat start opnieuw op. Aan het einde van de firmware zal het apparaat de bijbehorende inscriptie op het scherm weergeven.

Aanbevolen: