Een Vergrendelde Telefoon Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Een Vergrendelde Telefoon Ontgrendelen
Een Vergrendelde Telefoon Ontgrendelen

Video: Een Vergrendelde Telefoon Ontgrendelen

Video: Een Vergrendelde Telefoon Ontgrendelen
Video: 6 Ways To Unlock Android Lock Screen Without Password!(2020 WORKS) 2024, April
Anonim

De meeste buitenlandse operators blokkeren hun telefoons om loyaliteit van hun klanten te ontwikkelen en hen zo nauw mogelijk aan hun netwerk te binden. Als een simkaart van een andere operator in de telefoon is geplaatst, heeft de telefoon een ontgrendelingscode nodig of wordt de telefoon ingeschakeld in de offlinemodus. Volg een paar eenvoudige stappen om een vergrendelde telefoon te ontgrendelen.

Een vergrendelde telefoon ontgrendelen
Een vergrendelde telefoon ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Flash je telefoon opnieuw. Als het slot deel uitmaakt van de firmware van de telefoon, kunt u deze eenvoudig verwijderen en kunt u de telefoon met elke simkaart gebruiken. Gebruik synchronisatie met uw computer om uw telefoon opnieuw te flashen. Download een "schone" firmware voor dit telefoonmodel en speciale software om te flashen. Volg de instructies zorgvuldig en bewaar de originele firmware voor het geval de bewerking mislukt.

Stap 2

Als u de eigenaar van de telefoon bent, neemt u contact op met uw provider voor een ontgrendelingscode. Motiveer dit door het feit dat je lange tijd op het grondgebied van een ander land zult moeten zijn, en mobiele communicatie is goedkoper als je geen gebruik maakt van roaming, maar ter plekke verbinding maakt. Nadat u de ontgrendelingscode hebt gekregen, voert u deze in en gebruikt u de telefoon met een willekeurige simkaart.

Stap 3

Neem contact op met een gespecialiseerde ontgrendelingsservice voor telefoons. Het feit is dat gespecialiseerde apparatuur voor het ontgrendelen geld kost, en veel, en het kopen om één telefoon te ontgrendelen is gewoon niet logisch. Vertrouw de professionals en na een tijdje kunt u uw telefoon op elk netwerk gebruiken.

Aanbevolen: