Hoe Telefooncode Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Telefooncode Te Herstellen
Hoe Telefooncode Te Herstellen

Video: Hoe Telefooncode Te Herstellen

Video: Hoe Telefooncode Te Herstellen
Video: How to unlock Android phones when forgot Password 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele telefoons hebben een vergrendelingsfunctie die voorkomt dat ze worden gebruikt bij verlies of diefstal. Om het apparaat te ontgrendelen, moet u een code invoeren die alleen bekend is bij de eigenaar. Maar wat als de eigenaar zelf de slotcode is vergeten?

Hoe telefooncode te herstellen
Hoe telefooncode te herstellen

Noodzakelijk

hulpprogramma's ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Gebruik speciale hulpprogramma's om uw telefoon te ontgrendelen. Hun keuze hangt af van het merk mobiele telefoon dat u gebruikt. Op internet kun je programma's voor bijna elk model vinden, dus typ gewoon de zin "hoe de telefoon te ontgrendelen" in het zoekvak en geef je model aan. Met een vrij grote waarschijnlijkheid zult u tussen de links die verschijnen degene vinden die de procedure beschrijft voor het herstellen van de code van uw specifieke telefoon.

Stap 2

Als u een Samsung-telefoon gebruikt, helpt Samsung ALL Unlocker v2.2 u deze te ontgrendelen, die geschikt is voor alle modellen. U kunt dit programma downloaden door de link "Servicesoftware" aan het einde van het artikel te volgen. Als je het om de een of andere reden niet kunt gebruiken, probeer dan een ander hulpprogramma voor het werken met Samsung-telefoons - Paderf Unlocker v4. Het past ook op alle modellen en kan vanaf dezelfde pagina worden gedownload.

Stap 3

Iedereen die een Nokia-telefoon gebruikt, moet het hulpprogramma MyNokiaTool gebruiken om deze te ontgrendelen. Voordat u het kunt gebruiken, moet u Nokia PC Suite op uw computer installeren; het staat op de cd die bij uw telefoon is geleverd. Als er geen schijf is, kan het programma worden gedownload van de officiële Russischtalige site van Nokia.

Stap 4

Verbind je telefoon met je computer. Zodra Windows het ziet, start u het programma MyNokiaTool. Klik in het linkerdeel van het programmavenster op de knop "Verbinden". Aan de rechterkant van het venster zou een bericht over de telefoonverbinding moeten verschijnen. Als het verschijnt, is alles in orde, om de vergeten code te krijgen, hoeft u alleen maar op de knop "Code lezen" te klikken. Als het programma de telefoon niet heeft gezien, kunt u een andere, technisch meer gecompliceerde methode proberen. De beschrijving ervan staat in het materiaal in de extra link aan het einde van het artikel.

Stap 5

Voor sommige telefoonmodellen is ontgrendelen mogelijk door een speciale servicecode in te voeren die alle instellingen terugzet naar de fabrieksinstellingen. Kijk in de handleiding van je telefoon, deze kan zo'n code bevatten. Zoek zo nodig op internet naar relevante informatie.

Aanbevolen: