Hoe De Camera Op Een Laptop Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe De Camera Op Een Laptop Te Controleren
Hoe De Camera Op Een Laptop Te Controleren

Video: Hoe De Camera Op Een Laptop Te Controleren

Video: Hoe De Camera Op Een Laptop Te Controleren
Video: How to Open Laptop Camera & Check Mega Pixels in Windows 10 2024, April
Anonim

Het controleren van de integriteit en bruikbaarheid van alle systemen en elementen van de laptop is een essentiële taak onmiddellijk na de aankoop. Zo is het mogelijk om in een vroeg stadium een defect te identificeren en de laptop voor reparatie naar een servicecentrum te brengen. Moderne computerapparatuur bevat zelden gebreken, omdat deze in de fabriek zorgvuldig wordt gecontroleerd. Toch, voor het geval dat, is het de moeite waard om de producten die u zojuist hebt gekocht te controleren. Zo kunt u in de toekomst met een gerust hart aan de slag met uw computer of laptop.

Hoe de camera op een laptop te controleren
Hoe de camera op een laptop te controleren

instructies:

Stap 1

De laatste tijd wordt de camera op een laptop heel vaak gebruikt. Dit is erg handig omdat het niet nodig is om een zelfstandige webcam te kopen. Voordat u dit controleert, moet u de webcam op de laptop inschakelen en controleren of alle stuurprogramma's zijn geïnstalleerd om de camera correct te laten werken. Als ze er niet zijn, zoek dan de installatieschijf voor de laptop en zoek de stuurprogramma's voor de camera erop en installeer ze vervolgens. Om de camera op uw nieuw aangeschafte laptop te testen, klikt u op het menu Start, Configuratiescherm en Scanners en camera's. Klik op het gemarkeerde pictogram van uw camera en u ziet uzelf op het scherm. Beweeg uw hand of hoofd om de kwaliteit van de video te controleren.

Stap 2

Ook op een laptop kun je met speciale software controleren of de webcam werkt. Met het populaire online programma Virtual Dub kunt u bijvoorbeeld niet alleen uw webcam testen, maar deze in de toekomst ook gebruiken om video op te nemen of foto's te maken. Als deze optie niet bij u past, controleer dan de camera met behulp van het Skype-programma, dat is ontworpen voor virtuele communicatie. Hierin vindt u alle benodigde instellingen waarmee u de kwaliteit kunt controleren van afbeeldingen en video's die met uw webcam zijn gemaakt.

Stap 3

Lees de gebruiksaanwijzing voor gebruik. Zo voorkom je onjuiste acties die kunnen leiden tot een storing van de webcam. Omdat het ingebouwd is, moet u de hele laptop naar het servicecentrum dragen en zult u geruime tijd geen toegang tot internet hebben. Als je regietalent hebt, kun je met je webcam korte films of muziekvideo's maken. Voor veel mensen is het een integraal onderdeel van het dagelijks leven. Met zijn hulp kunt u zowel zakelijke contracten sluiten als communiceren met vrienden en familieleden.

Aanbevolen: