Hoe De Eigenaar Te Identificeren Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Te Identificeren Op Telefoonnummer
Hoe De Eigenaar Te Identificeren Op Telefoonnummer

Video: Hoe De Eigenaar Te Identificeren Op Telefoonnummer

Video: Hoe De Eigenaar Te Identificeren Op Telefoonnummer
Video: How do you find a person's name by their cell phone number?2020 2024, April
Anonim

We moeten allemaal wel eens iemand zoeken. En als we bedenken dat bijna iedereen tegenwoordig een mobiele telefoon heeft, dan zijn er vrij veel voorkomende gevallen waarin het nodig is om de eigenaar aan de hand van het telefoonnummer te bepalen.

Hoe de eigenaar te identificeren op telefoonnummer
Hoe de eigenaar te identificeren op telefoonnummer

instructies:

Stap 1

Begin met de gemakkelijkste en meest legale manier om de eigenaar van de telefoon te identificeren aan de hand van zijn nummer - bel hem. Misschien heb je geluk, de andere kant neemt de telefoon op en je zult alle benodigde informatie direct uit de eerste hand kunnen achterhalen. Vergeet niet dat familieleden ook de telefoon kunnen beantwoorden, wat uw zoektocht ook gemakkelijker zal maken. Vraag hen om de coördinaten van de eigenaar van de kamer.

Stap 2

Koop op de markt die radio-elektronica verkoopt, de database van de telecomoperator wiens nummer je wilt doorbreken. Voer de gewenste nummers in de daarvoor bestemde velden van de interface in en u ontvangt de contacten van de persoon bij wie hij is geregistreerd. Houd er bij het gebruik van deze methode voor het verkrijgen van informatie rekening mee dat hoe ouder het exemplaar is van de database die u hebt gekocht, hoe minder betrouwbare informatie u zult ontvangen wanneer u deze opent. U moet ook weten dat dergelijke databases illegaal worden verspreid. Door toegang te krijgen tot een dergelijke database, overtreedt u artikel 137 van het Wetboek van Strafrecht van de Russische Federatie "Schending van de onschendbaarheid van het privéleven".

Stap 3

Zoek uit op wie het nummer is geregistreerd bij het betaalpunt voor communicatiediensten. Het feit is dat de beheerder bij het bijschrijven van geld op uw mobiele telefoonrekening informatie over zijn abonnee ziet. Dit zijn exact dezelfde gegevens die u heeft opgegeven bij het sluiten van een overeenkomst met uw telecomoperator voor het leveren van telecommunicatiediensten. Uiteraard heeft de beheerder onder geen enkel voorwendsel het recht deze informatie openbaar te maken. Maar als je weet hoe de situatie in de praktijk is, kun je het toch proberen met een klein trucje. Probeer medelijden te krijgen met de manager door onvoorziene omstandigheden aan te halen of hem simpelweg een bepaald bedrag aan te bieden. Misschien is het mogelijk om met een beetje bloed de informatie te krijgen waarin u geïnteresseerd bent. Als ze je weigeren, doe dan hetzelfde in een andere salon voor mobiele communicatie, want ze zijn nu op elke hoek.

Aanbevolen: