Hoe Het Megafon-nummer Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Megafon-nummer Te Herstellen
Hoe Het Megafon-nummer Te Herstellen

Video: Hoe Het Megafon-nummer Te Herstellen

Video: Hoe Het Megafon-nummer Te Herstellen
Video: разлочить мегафон логин 2024, April
Anonim

Als er lange tijd geen geld op de mobiele telefoonrekening staat, kan het nummer worden geblokkeerd. Dit betekent het beëindigen van het contract met de mobiele operator en het beëindigen van de dienstverlening. Megafon-abonnees hebben echter de mogelijkheid om hun vorige nummer te herstellen.

Hoe het Megafon-nummer te herstellen
Hoe het Megafon-nummer te herstellen

instructies:

Stap 1

Retourneer uw telefoonnummer met behulp van de "Nummerherstel"-service, zelfs als na het einde van het geld op de persoonlijke rekening het nummer drie maanden of langer is geblokkeerd en de levering van diensten aan de Megafon-client is uitgeschakeld. Geef vooraf aan of het mogelijk is om het nummer terug te bellen door contact op te nemen met de abonneeservice door te bellen naar 0500 (vanaf een mobiel) of 5025500 (van een vaste lijn).

Stap 2

Om het nummer te herstellen en de service te hervatten, neemt u contact op met een van de verkoop- en servicecentra of verkoop- en expresservicekantoren (de adressen staan op de officiële website van het Megafon-bedrijf).

Stap 3

Betaal voor nummerherstel (alleen regulier federaal nummer wordt gratis geretourneerd). Restauratie van een regulier stadsnummer kost 500 roebel. Restauratie van het "bronzen" nummer - 750 roebel voor een federaal nummer en 5.000 roebel voor een stadsnummer. Restauratie van een "zilver" nummer - 2500 roebel voor een federaal nummer en 12.500 voor een stadsnummer. Restauratie van een "gouden" nummer - 7.500 voor een federaal nummer en 17.500 roebel voor een stadsnummer. Restauratie van een "platina" -nummer - 12.500 roebel voor een federaal nummer en 25.000 roebel voor een stadsnummer.

Aanbevolen: