Hoe Laad Je Een Kikker Op?

Inhoudsopgave:

Hoe Laad Je Een Kikker Op?
Hoe Laad Je Een Kikker Op?

Video: Hoe Laad Je Een Kikker Op?

Video: Hoe Laad Je Een Kikker Op?
Video: Vlad and Niki paint Toy Cars and have fun in the Car museum 2024, April
Anonim

Er zijn veel soorten opladers. Een oplader genaamd "kikker" wordt gebruikt om telefoonbatterijen op te laden. "Frog" is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, heeft geen draden. Aan te sluiten op een 220 volt stopcontact. Om de batterij van de telefoon op te laden met een dergelijke oplader, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren.

Hoe laad je een kikker op?
Hoe laad je een kikker op?

instructies:

Stap 1

Zet de telefoon uit en verwijder de batterij.

Stap 2

Druk op de "kikker" op de wasknijper op de oplader. Het apparaat wordt geopend.

Stap 3

Plaats de batterij in het apparaat zodat de twee polen overeenkomen. Als de oplader vier aansluitingen heeft, moet u er twee gebruiken, die zich aan de zijkant bevinden.

Stap 4

Druk op de TE-knop (links). Als de CON LED groen oplicht, betekent dit dat je alles goed hebt aangesloten. Zo niet, controleer dan of de klemmen correct zijn aangesloten.

Stap 5

Als na controleren of alles correct is aangesloten, de CON LED niet gaat branden, is het mogelijk dat de batterij helemaal leeg is. Sluit in dit geval de oplader met de batterij gedurende vijf minuten aan. Controleer na vijf minuten of het CON-lampje brandt. Als dat zo is, is alles in orde. Als het nog steeds niet oplicht, controleer dan de aanwezigheid van spanning in het netwerk en de integriteit van de oplader.

Stap 6

Maak verbinding met het netwerk. De CH-indicator moet oplichten of beginnen te knipperen.

Stap 7

De batterij is opgeladen wanneer het linker FUL-lampje op de oplader gaat branden.

Aanbevolen: