Hoe FM-modulator Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe FM-modulator Aan Te Sluiten
Hoe FM-modulator Aan Te Sluiten

Video: Hoe FM-modulator Aan Te Sluiten

Video: Hoe FM-modulator Aan Te Sluiten
Video: FM Modulator tutorial 2024, Maart
Anonim

Een FM-modulator, of zender, is handig om in een auto te gebruiken om audiobestanden af te spelen die zijn opgenomen op een flashstation als het geïnstalleerde muzieksysteem niet is uitgerust met een USB-interface.

Hoe FM-modulator aan te sluiten
Hoe FM-modulator aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Alle FM-modulators werken volgens een eenvoudig principe: het apparaat speelt audiobestanden af uit het geheugen van een extern medium (of uit het interne geheugen) en zendt ze uit op een ingestelde radiofrequentie in de FM-band. Het autoradiosysteem of de radio is op dezelfde frequentie afgestemd, waardoor het mogelijk is om de opgenomen bestanden te beluisteren.

Stap 2

Om de FM-modulator aan te sluiten is het voldoende om een vrij 12 volt stopcontact of sigarettenaansteker in de auto te hebben. Steek de modulator in het stopcontact en gebruik de knoppen om de radiofrequentie in het FM-bereik in te stellen, dat geen lokale radiostations uitzendt. Het is het beste om een frequentie te kiezen die zo ver mogelijk verwijderd is van de frequenties waarop radiostations zenden, zodat er geen interferentie optreedt wanneer de modulator audiobestanden afspeelt.

Stap 3

Zet nu de autoradio aan en stem de ontvanger af op de frequentie die in de modulator is ingesteld. Start het afspelen op de modulator door op de Play-knop te drukken. Als alles correct is gedaan, hoort u het geluid van de audiobestanden die door de modulator worden weergegeven via de luidsprekers van het autoradiosysteem.

Aanbevolen: