IOS 11: Handige Tips En Geheimen

IOS 11: Handige Tips En Geheimen
IOS 11: Handige Tips En Geheimen

Video: IOS 11: Handige Tips En Geheimen

Video: IOS 11: Handige Tips En Geheimen
Video: Дисс на iOS - iOS 11 г***о! 2024, April
Anonim

Apple heeft onlangs een nieuw besturingssysteem voor mobiele apparaten uitgebracht - iOS 11. Velen zijn al bijgewerkt, maar niet iedereen is op de hoogte van de meeste handige functies.

iOS 11 - Handige tips en geheimen
iOS 11 - Handige tips en geheimen

Komen er vrienden of kennissen naar je toe, dan wordt je natuurlijk als eerste gevraagd om je wifi te distribueren. Met iOS 11 hoef je geen code meer te onthouden en vervolgens handmatig in te voeren. Vraag de gasten gewoon om verbinding te maken met uw router en de apparaten die op dit toegangspunt zijn aangesloten, worden gevraagd om het wachtwoord te distribueren. Klik op het bericht en het wachtwoord wordt automatisch ingevuld op het gastapparaat.

Een nieuwe optie "Wijzigen met knoppen" is toegevoegd aan de instellingen voor geluiden en tactiele signalen. Als deze schakelaar uit staat, kun je overal in het systeem de knoppen gebruiken om het volume van systeemmeldingen en het geluid in games te wijzigen, waar je ook bent. Als u deze schakelaar activeert, wordt op het bureaublad en in systeemtoepassingen het belvolume gewijzigd met behulp van de knoppen op de behuizing en in games en toepassingen van derden - het geluidsvolume. Deze optie heeft de voorkeur. Anders moet u naar de instellingen gaan om het belvolume te wijzigen. Siri is speciaal gemaakt voor spraakcommunicatie. Maar hier is het probleem: op lawaaierige plaatsen, kamers met een sterke echo, worden woorden niet altijd correct herkend en op plaatsen met een grote menigte mensen is het op de een of andere manier niet erg handig om met een smartphone te praten. In dergelijke gevallen is het beter om naar Instellingen - Algemeen - Toegankelijkheid - Siri te gaan en het item Tekstinvoer te activeren. Als u nu Siri met uw stem belt, ziet u een regel waarin u wordt gevraagd een verzoek in te voeren via het toetsenbord. Als je de spraakassistent belt met een dubbele tik op de Home-knop, wordt het sms-verzoek automatisch geactiveerd. Door op een speciale toets te drukken, kan een verzoek ook met de stem worden ingevoerd en on-the-fly worden bewerkt.

Hoe zet je je smartphone uit als de aan/uit-knop kapot is? Het is eenvoudig, in iOS 11 ga je naar Instellingen - Algemeen en scrol je door de lijst. U ziet een nieuw item - "Uitschakelen?". Daarna hoeft u alleen nog maar met uw vinger over de schuifregelaar te schuiven. Om uw smartphone aan te zetten, hoeft u hem alleen maar op te laden. En meteen nog een tip voor wie geen homeknop heeft. Om je smartphone snel te blokkeren, activeer je het Assistive Touch puistje. Ga naar Instellingen - Algemeen - Toegankelijkheid - Assistive Touch. Door op de knop te tikken, krijgt u toegang tot het schermvergrendelingspictogram. IOS 11 introduceert de langverwachte iPhone-schermopnamefunctie. De bijbehorende knop moet worden geactiveerd via de instellingen van het Control Center. Ga naar het gedeelte "Besturing aanpassen" en voeg het item "Schermrecorder" toe.

Maak een lange tik of maak een 3D Touch-gebaar om een video op te nemen met audio-overlay van de microfoon. Het opnemen van systeemgeluiden is helaas niet beschikbaar. En de belangrijkste tip - update nog niet naar iOS 11 als je een iPhone 5s of iPhone 6 hebt. Op deze toestellen maakt de laatste revisie niet uit en gaat de batterijlading veel sneller. Het zal gewoon onmogelijk zijn om terug te draaien naar iOS 10, het is niet langer ondertekend door Apple. Als je al draadloos hebt bijgewerkt en je wordt achtervolgd door atypische bugs, dan moet je een schone iOS oprollen met iTunes en het gedownloade IPSW-bestand. Er zijn veel instructies op het net over hoe dit te doen.

Aanbevolen: