Waar Een Hoofdtelefoon Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Waar Een Hoofdtelefoon Aan Te Sluiten
Waar Een Hoofdtelefoon Aan Te Sluiten

Video: Waar Een Hoofdtelefoon Aan Te Sluiten

Video: Waar Een Hoofdtelefoon Aan Te Sluiten
Video: How to Connect Headphones to NOKIA 6300 - Plug In Headphones 2024, April
Anonim

Computers hebben ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. U kunt dus altijd een koptelefoon aansluiten voor muziek of spraakcommunicatie. Ze zijn aangesloten via de overeenkomstige connector van de geluidskaart die op de computer is geïnstalleerd.

Waar een hoofdtelefoon aan te sluiten
Waar een hoofdtelefoon aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Hoofdtelefoons worden aangesloten via een audio-audio-uitgang, die zich aan de voor- of achterkant van uw computer kan bevinden. Als u een laptop gebruikt, steekt u de hoofdtelefoon in de daarvoor bestemde aansluiting aan de zijkant van het apparaat.

Stap 2

Een typische computergeluidskaart heeft 3 poorten, waarvan 2 voor audio-invoer en één voor uitvoer. Deze connectoren hebben een standaard diameter van 3,5 mm en zijn kleurgecodeerd. Het gat gemarkeerd met een groene rand is verantwoordelijk voor het aansluiten van de koptelefoon.

Stap 3

Steek de hoofdtelefoonstekker in het overeenkomstige gat. Als je een microfoon hebt, kun je de stekker in de rode ingang steken, die zich meestal rechts van de koptelefoonaansluiting bevindt. Start daarna het muziekbestand en controleer of de verbinding werkt.

Stap 4

Na het installeren van de pluggen pas je het volume en de geluidskwaliteit aan. Open hiervoor het paneel voor het bedienen van het audiostuurprogramma, dat automatisch zou moeten verschijnen na het aansluiten van een nieuw apparaat. U kunt dit menu ook openen met het bijbehorende pictogram in het Windows-vak.

Stap 5

Pas de geluidsparameters aan met behulp van de functies die in het programmavenster worden weergegeven. Om de microfoon te configureren, gaat u naar Start - Configuratiescherm - Hardware en geluid - Geluid - Opname. Klik op de naam van het aangesloten apparaat en selecteer "Eigenschappen". Configureer in het venster dat verschijnt de gewenste parameters en sla de wijzigingen op. De hoofdtelefoonaansluiting en -configuratie zijn voltooid.

Stap 6

Als er geen geluid is na het insteken, controleer dan of de stekkers in goede staat verkeren en stevig op de connector zijn aangesloten. Trek de stekker eruit en steek hem vervolgens weer in de connector. De hoofdtelefoon moet stevig op de poort zijn aangesloten. Als je niet zeker weet of ze werken, test ze dan op je telefoon of speler.

Aanbevolen: