Hoe Een Koptelefoon Te Kiezen Voor Iphone 4

Inhoudsopgave:

Hoe Een Koptelefoon Te Kiezen Voor Iphone 4
Hoe Een Koptelefoon Te Kiezen Voor Iphone 4

Video: Hoe Een Koptelefoon Te Kiezen Voor Iphone 4

Video: Hoe Een Koptelefoon Te Kiezen Voor Iphone 4
Video: iPhone Stuck In Headphone Mode - Easy Fixes & Solutions!! 2024, September
Anonim

Hoofdtelefoons voor iPhone 4 moeten niet alleen stijlvol zijn, maar de gebruiker ook geluid van hoge kwaliteit bieden. Helaas is niet iedereen blij met de standaard headset van Apple. Er zijn tegenwoordig verschillende alternatieven op de markt die vooral populair zijn geworden onder iPhone 4-bezitters.

Hoe een koptelefoon te kiezen voor iPhone 4
Hoe een koptelefoon te kiezen voor iPhone 4

Een van de beste opties is Apple In-Ear (prijs: ~ 3.000 roebel). Dit is een zeer hoogwaardige en comfortabele koptelefoon met een afstandsbediening en een microfoon. De luidsprekers zijn gemaakt met behulp van balanced armature-technologie. Hiermee kunt u het geluid nauwkeuriger en nauwkeuriger maken. De hoofdtelefoon wordt geleverd met drie extra opzetstukken van verschillende groottes, evenals vervangbare filters.

Elke oortelefoon heeft twee luidsprekers. Gescheiden voor hoge en lage frequenties. Apple In-Ear kan alle muziekgenres aan. Dankzij het ontwerp kunnen gebruikers gemakkelijk praten en van nummer wisselen zonder de telefoon uit hun zak te halen. Bovendien kunnen ze geschikt zijn voor sportfans, omdat ze stevig in hun oren zitten.

Beats-tour

Dit zijn zeer trendy koptelefoons onder iPhone-bezitters. Ze zijn gemaakt door het Amerikaanse bedrijf MonsterCable met medewerking van de beroemde rapartiest Dr. Dre. Beats Tour kost ongeveer 6.000 roebel. Dit model kan zowel met een microfoon als een bedieningspaneel worden geproduceerd, of zonder. De set bevat een draagtas en standaard siliconen tips in verschillende maten. Het is vermeldenswaard het uitstekende ontwerp, dat heel anders is dan het standaardontwerp.

Deze koptelefoon heeft een specifiek klankkarakter. Licht dreunende en harde lage zuiverheden en zeer expressieve heldere en hoge. Deze geluidsset is ideaal voor liefhebbers van zware muziek. Ze zijn ook handig voor mensen die vaak met de trein of metro reizen, omdat ze een goede geluidsisolatie hebben. Nog een pluspunt: het apparaat met draden zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon niet verstrikt raakt.

Sennheiser MM70 iP

Sluit de top drie van de leiders van populaire hoofdtelefoons voor de iPhone - Sennheiser MM70 iP (prijs: ~ 2600 roebel). Het is vermeldenswaard dat dit de grootste fabrikant is van een dergelijke geluidsheadset, zodat bijna alle modellen kunnen bogen op uitstekend geluid. Het belangrijkste verschil van dit specifieke model is het ontwerp, dat perfect past bij de iPhone 4. De Sennheiser MM70 iP is uitgerust met een microfoon en een afstandsbediening.

Dit is een dynamische hoofdtelefoon die ideaal is voor diegenen die goede details in het middenbereik waarderen. Vooral elektronische en zware muziek klinkt er goed in. Ze passen perfect in de oren en hebben een hoogwaardige geluidsisolatie. Het enige nadeel dat tijdens de eerste analyse naar voren komt, is een lage weerstand. Het is mogelijk dat na een bepaalde gebruiksperiode interferentie en andere onnodige ruis optreden.

Aanbevolen: