Hoe Muziek Uit Games Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Uit Games Te Halen
Hoe Muziek Uit Games Te Halen

Video: Hoe Muziek Uit Games Te Halen

Video: Hoe Muziek Uit Games Te Halen
Video: Sound To Remove Water From Phone Speaker ( GUARANTEED ) 2024, Mei
Anonim

Tijdens het spelen op de computer herinneren veel gebruikers zich de muzikale begeleiding. Tegenwoordig kan absoluut elke gamer het muzieknummer dat hij leuk vindt uit het spel halen.

Hoe muziek uit games te halen
Hoe muziek uit games te halen

Noodzakelijk

Computerspel, computer

instructies:

Stap 1

Opgemerkt moet worden dat alle processen die in een computerspel zijn geïmplementeerd, in een apart bestand kunnen worden geëxtraheerd. Hiervoor kan speciale software nodig zijn. Tegenwoordig kun je de grafische elementen, video's en muzikale begeleiding uit het spel halen. Hoewel het extraheren van afbeeldingen in bepaalde gevallen niet mogelijk is zonder het gebruik van speciale programma's, worden muziek en video uit het spel gehaald door op een paar toetsen te drukken.

Stap 2

Als je een muzikale compositie uit het spel wilt halen, moet je deze stappen volgen. Open de hoofdmap van de geïnstalleerde game en zoek daarin de sectie Data of Gamedata. Deze map bevat alle multimediabijlagen die door het spel worden gebruikt. In de map moet je het gedeelte Geluiden openen, dat alle geluidseffecten en nummers presenteert die door de gameplay worden gespeeld. U kunt deze bestanden openen met elke speler die op uw computer is geïnstalleerd.

Stap 3

Sommige games bevatten de bovenstaande mappen mogelijk niet. In de meeste gevallen bevinden de audiobestanden in dergelijke games zich direct in de hoofdmap van de game. Om de track die je nodig hebt eruit te halen, open je de gamemap en ga je naar het gedeelte Audio of Geluiden, waarna je het gewenste element naar een specifieke locatie kopieert.

Aanbevolen: