De Gamepad Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Gamepad Inschakelen
De Gamepad Inschakelen

Video: De Gamepad Inschakelen

Video: De Gamepad Inschakelen
Video: Как подключить геймпад к браузеру [HTML5 Gamepad API] 2024, Mei
Anonim

Een gamepad is een gameconsole, een soort gamemanipulator, meestal gemaakt in de vorm van een joystick. Het is nodig om tijdens computerspelletjes geen standaard muis en toetsenbord te gebruiken. Als je problemen hebt met het inschakelen van je controller, volgen hier enkele tips die je kunnen helpen.

De gamepad inschakelen
De gamepad inschakelen

instructies:

Stap 1

We zullen u vertellen hoe u de gameconsole aanzet aan de hand van het voorbeeld van Xbox-gamepads. Er zijn hier dus twee opties: bekabelde en draadloze gamepads. Voor beide opties dien je de console apart aan te schaffen, deze is vereist om met de gamepad te werken. In het geval van een bedrade gamepad, sluit u het snoer gewoon aan op de USB-connector aan de voorkant van de console.

Stap 2

Als je een draadloos model van de gamepad hebt, volg dan deze instructies: schakel eerst de console zelf in en houd vervolgens de Guide-knop op de controller ingedrukt totdat het apparaat wordt ingeschakeld. Druk nu op de verbindingsknop op de console, druk onmiddellijk op de verbindingsknop op de controller. U zult de lampjes rond de aan/uit-knop op de console zien knipperen wanneer het knipperen is voltooid, wat aangeeft dat de controller is aangesloten.

Stap 3

Merk op dat elke aangesloten gamepad een van de vier standen heeft, die op hun beurt overeenkomen met de gloeiende lampjes rond de Guide-knop op de controller en de aan/uit-knop op de console. Als uw gamepad niet wordt ingeschakeld, controleer dan of de batterijen werken, vervang ze indien nodig, vergeet niet op de polariteit te letten.

Stap 4

Als u meer gamepads moet aansluiten, volgt u dezelfde volgorde van acties, het maximale aantal gamepads dat u kunt aansluiten is vier.

Stap 5

Om de gamepad uit te schakelen: druk op de Guide-knop en laat deze een paar seconden niet los, schakel vervolgens de gamepad uit. Als u de console uitschakelt, maakt de controller automatisch opnieuw verbinding zodra u de console weer aanzet. Verbind je controller niet met meerdere consoles tegelijk. Als je je controller op een andere console aansluit, verliest deze de verbinding met de vorige console.

Aanbevolen: