Hoe U Spam Op Uw Telefoon Kunt Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Spam Op Uw Telefoon Kunt Uitschakelen
Hoe U Spam Op Uw Telefoon Kunt Uitschakelen

Video: Hoe U Spam Op Uw Telefoon Kunt Uitschakelen

Video: Hoe U Spam Op Uw Telefoon Kunt Uitschakelen
Video: Zo verwijder je spam uit je iCalender - EDITIE NL 2024, Mei
Anonim

Sinds de activering van de simkaart komen er vaak veel onnodige berichten met nieuws en advertenties op de telefoon. Dit is de zogenaamde spam. En hoewel deze service meestal standaard is verbonden, kunt u deze verwijderen.

Hoe u spam op uw telefoon kunt uitschakelen
Hoe u spam op uw telefoon kunt uitschakelen

Noodzakelijk

Telefoon met simkaart

instructies:

Stap 1

Voor MTS-abonnees kunt u spam op uw telefoon uitschakelen via internet of een bericht. Ga in het eerste geval naar de site https://wap.mts-i.ru, selecteer "Mijn abonnementen" en schakel onnodige abonnementen uit. Stuur in de tweede een gratis bericht met de tekst "3" naar 4741. Als u alleen het Horoscoop-abonnement wilt uitschakelen, gebruikt u de zelfbedieningsservice "Internet-assistent" op de officiële MTS-website.

Stap 2

MTS-abonnees hebben ook een speciale service genaamd "Mijn Services", waarmee u hun abonnementen kunt beheren. U kunt alle informatie over de aangesloten diensten krijgen en ze uitschakelen via een bericht dat naar het nummer 8111 wordt gestuurd.

Stap 3

Spam op het Megafon-netwerk blokkeren is nog eenvoudiger. Stuur een sms met de tekst "Lijst" of "Lijst" naar het nummer waar de volgende advertentie vandaan kwam. Daarna wordt het abonnement verwijderd. Om meer te weten te komen over de beschikbare abonnementen, gaat u naar het menu SIM-kaart / MegaFonPro en selecteert u het item "Abonnementen".

Stap 4

In het Beeline-netwerk wordt spammailing de "Chameleon"-service genoemd. Om het uit te schakelen, voert u het telefoonmenu-item Beeline of Beeinfo in, selecteert u "Kameleon" en "Uitschakelen".

Stap 5

Je kunt er op een andere manier vanaf komen. Kies * 110 * 20 # op uw telefoon en druk op de belknop. Daarna wordt er een bericht naar uw nummer gestuurd met de tekst over het deactiveren van de "Chameleon"-service.

Stap 6

Bel 0684-700-000, dit is een verzoek om spam naar het Beeline-nummer uit te schakelen. Daarna ontvangt u een bericht ter bevestiging van uw aanvraag en informatie voor een nieuwe verbinding met de "Chameleon"-service.

Stap 7

U kunt meer te weten komen over andere aangesloten abonnementen in Beeline door het commando * 100 * 09 # te kiezen en op de belknop te drukken. Daarna ontvang je een bericht met alle abonnementen en hun kosten. Om ze te annuleren, bel 0622 en volg de instructies van de operator.

Aanbevolen: