Hoe Inkt Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Inkt Te Kiezen?
Hoe Inkt Te Kiezen?

Video: Hoe Inkt Te Kiezen?

Video: Hoe Inkt Te Kiezen?
Video: Graffiti review with Wekman - Grog+ OTR 2024, April
Anonim

Het is niet moeilijk om inkt voor de printer te vinden, vooral als u het patroonmodel kent en competente mensen in de verkooppunten werken. Voordat u de inkt in uw printer vervangt, is het raadzaam de instructies voor uw model te lezen en ervoor te zorgen dat u de cartridge zelf kunt bijvullen.

Hoe inkt te kiezen?
Hoe inkt te kiezen?

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Blader door de naam van het printermodel en zoek online naar de juiste cartridgenummers die compatibel zijn met uw afdrukapparaat. Bekijk welk type inkt wordt gebruikt om ze te vullen en onthoud hun naam. Houd er ook rekening mee dat als dit de eerste keer is dat u de cartridge bijvult, u het probleem moet oplossen door de chipset op nul te zetten, omdat anders de aanwezigheid van inkt in het apparaat gewoon niet wordt herkend.

Stap 2

Zoek een winkel in uw stad die een grote selectie printerinkt heeft. Meestal zijn dit computerwinkels, servicepunten voor kopieerapparatuur, kantoorboekhandels, enzovoort. U kunt ook inkt bestellen van het model dat u nodig heeft voor het geval u de juiste niet hebt gevonden. Neem contact op met uw dealer over de compatibiliteit van uw cartridgemodel met andere inkten.

Stap 3

Let op speciale kits voor het bijvullen van cartridges. Ze worden meestal verkocht in computerwinkels, op de verpakking staat met welke cartridgenummers van welke fabrikanten ze compatibel zijn. De kit bevat inkt voor het bijvullen van inkjetprinters of toner voor laserprinters en een speciale cartridgeprogrammeur voor het op nul zetten van hun chipset. Sommige kits bevatten in plaats van het laatste apparaat eenvoudig vervangbare chips, wat ook handig is voor verder gebruik van cartridges na het einde van hun startvolume.

Stap 4

Lees aandachtig de instructies voor het bijvullen en herprogrammeren van cartridges, let op de staat van uw printer. Reinig bij het bijvullen de printer en cartridges van toner- en inktresten als u de levensduur van de printer wilt verlengen.

Aanbevolen: