LG G5: Prijs In Rusland, Recensie

Inhoudsopgave:

LG G5: Prijs In Rusland, Recensie
LG G5: Prijs In Rusland, Recensie

Video: LG G5: Prijs In Rusland, Recensie

Video: LG G5: Prijs In Rusland, Recensie
Video: LG G5 In 2020! (Still Worth It?) (Review) 2024, Mei
Anonim

De LG G5-smartphone werd voor het eerst aangekondigd op de 2016 Barcelona International Exhibition. Het belangrijkste verschil met andere vlaggenschip-smartphones is de aanwezigheid van een speciaal gedemonteerde module.

LG G5: prijs in Rusland, recensie
LG G5: prijs in Rusland, recensie

Functie en beschrijving van de smartphone LG G5

Het vlaggenschip LG G5 (lji Zh5) heeft een aantrekkelijk design, de body is gemaakt van aluminium, het scherm is voorzien van 3D-glas. De afmetingen van het toestel zijn 73,9x149,4x7,7, het gewicht is 159 g.

Er zit een vingerafdrukscanner op de achterkant van de behuizing en is gecombineerd met een aan/uit-knop. De volumeknop zit aan de zijkant van het hoesje. De telefoon ligt lekker in de hand en is dankzij de doordachte ergonomie ondanks het 5,3-inch scherm makkelijk met één hand te bedienen. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 820-processor, het besturingssysteem is versie Android 6.1, met 4 GB RAM en 32 GB intern geheugen. Dankzij dergelijke hardware stuffing kunnen alle software en games gemakkelijk worden gestart. U kunt uw telefoongeheugen uitbreiden door een extra geheugenkaart te gebruiken.

Door de hoge schermresolutie van 1440x2560 pixels is er geen korreligheid, IPS matrix, Gorilla glass 4. De kleurweergave van het scherm is in zachtere warme kleuren gemaakt in vergelijking met zijn goedkopere analoge LG G5 SE. De aanraakreactie is behoorlijk snel. De kijkhoeken zijn goed. De telefoon is voorzien van een automatische lichtsensor, waardoor de smartphone zowel in het donker als in fel zonlicht comfortabel te gebruiken is.

Het onderste deel van de behuizing, dat is verwijderd, is gemaakt van plastic. Het kan worden verwijderd met een 2800 mAh-batterij; om de module te verwijderen, moet u op een speciale vergrendeling drukken. Een nieuwe functie in de wereld van telefoons zijn verwijderbare modules. De modulaire kit kan afzonderlijk worden aangeschaft en wordt momenteel in twee typen gepresenteerd: een fotomodule met een extra 1200 mAh-batterij, een ontspanknop en een zoomwiel. De tweede module is een muziek Hi-Fi plus, ontworpen om naar muziek te luisteren in hogere kwaliteit tot 32 bit en 3184 kHz.

Er is ondersteuning voor de snellaadstandaard en een grafische versneller.

Beeld
Beeld

De LG G5-smartphone is uitgerust met een 16 MP dubbele hoofdcamera met een f/1.8 diafragma en een 8 MP extra camera. Bij het starten van een groothoekopnamemodus sluit de camera bovendien een 8 MP monochrome camera aan. Er is laser autofocus en optische stabilisatie. Er is een 8 MP camera aan de voorkant voor selfies. De kwaliteit van de foto's is hoog. De maximale video-opnamemodus is 4K.

De LG G5 heeft een always-on display ALL BIS, dat 0,8% van de totale lading verbruikt.

De smartphone komt in vier kleuren op de markt: zwart, goud, zilver en roze.

Nadelen van de LG G5 smartphone

De vingerafdrukscanner werkt mogelijk niet de eerste keer.

Wanneer je je G5 lang gebruikt, wordt de batterij erg heet.

Niet de beste kijkhoeken van het scherm.

Volume en geluidskwaliteit van mid-range speakers zonder een speciale module aan te sluiten.

De batterijcapaciteit van 2800 mAh is bij maximaal gebruik zonder extra module voldoende voor een halve dag.

Hoeveel kost de LG G5-smartphone

U kunt een gadget kopen in online winkels, waar de kosten variëren van 19.000 tot 35.000 roebel. De winkelketen Svyaznoy biedt de mogelijkheid om niet de LG G5 te kopen, maar de goedkopere analoge LG G5 SE tegen een prijs van 25.000 roebel.

Aanbevolen: