LG-smartphones: Duurzame X Charge En Robuuste X Venture

Inhoudsopgave:

LG-smartphones: Duurzame X Charge En Robuuste X Venture
LG-smartphones: Duurzame X Charge En Robuuste X Venture

Video: LG-smartphones: Duurzame X Charge En Robuuste X Venture

Video: LG-smartphones: Duurzame X Charge En Robuuste X Venture
Video: LG X Venture - обзор и крах тест 2024, Mei
Anonim

In 2017 bracht LG twee budgetnoviteiten uit, de LG X Charge en de LG X Venture. Elk van de gadgets heeft zijn eigen voordelen: X Charge onderscheidt zich van de rest met zijn krachtige batterij en de X Venture-smartphone is gericht op actief gebruik tijdens reizen en wandelen.

LG-smartphones: duurzame X Charge en robuuste X Venture
LG-smartphones: duurzame X Charge en robuuste X Venture

Langdurige recensie van LG X Charge

De LG X Charge-smartphone werd aangekondigd in 2017. Een onderscheidend kenmerk is de voordelige prijsklasse en een krachtige batterij van 4500 mAh, die bij maximaal gebruik 1,5 dag meegaat. De vulling is voorzien van een 4-core processor, 2 GB RAM en 16 GB intern geheugen.

Voor de rest van de technische kenmerken verschilt de gadget niet veel van zijn andere broers in de LG X Power-serie. Het scherm is voorzien van krasvrij glas, 5,5 inch diagonaal en een resolutie van 1280x720 pixels met een IPS-matrix.

Prijs vanaf 9 duizend roebel.

Beeld
Beeld

Beschermde LG X Venture-beoordeling

De LG X Venture smartphone (Lji Ventura) is een uniek budgettoestel ontworpen voor gebruik in extreme omstandigheden. Net als de LG X Charge werd hij in 2017 op de markt gebracht.

Recensies over lg x venture zijn positief. De gadget is ideaal voor buitenactiviteiten, waarvoor de plastic behuizing bovendien is uitgerust met sterke rubberen en metalen elementen om de schokbestendigheid te verbeteren.

Beeld
Beeld

De leveringsomvang is minimaal: een stroomadapter met ondersteuning voor snelladen, een USB-kabel, instructies en een garantiekaart.

Behuizingsontwerp - met drie mechanische afzonderlijke knoppen ("Home", "Back", "Recent geopende applicaties") kunt u met natte handen en handschoenen met uw smartphone werken. De achterkant is een gestructureerd rubberen paneel met een antislip oppervlak.

De camera zit diep in de body, waardoor de camera niet kapot kan gaan als hij valt.

De gadget is waterdicht en zal zijn prestaties niet verliezen, zelfs niet nadat hij een half uur onder water is geweest op een diepte van 1,5 m.

Beeld
Beeld

De robuuste lg x venture smartphone is niet bang voor stof en vuil.

Bestand tegen extreme temperaturen en vermindert de prestaties bij vorst niet.

Er is een vingerafdrukscanner.

Het scherm is helder met een hoge kleurweergave, 5,2 inch, een resolutie van 1920×1080 pixels met een IPS-matrix. Er is een bedieningsmodus "Met handschoenen" - u kunt de telefoon bedienen zonder uw handschoenen uit te doen.

Beeld
Beeld

De prestaties zijn redelijk goed: 8 cores met elk een frequentie van 1400 MHz. De processor draait met gemak alle games en applicaties. RAM-geheugen 2GB. Ingebouwd 32GB geheugen met ondersteuning voor geheugenkaarten tot 2TB. De vulling werkt op het frisse Android 7.0 besturingssysteem.

Autonomie - de smartphone heeft een niet-verwijderbare 4100 mAh-batterij. Qualcomm® Quick Charge-technologie laadt je telefoon in 110 minuten op van nul naar 100 procent.

Op het zijpaneel bevindt zich een speciale knop, wanneer ingedrukt, wordt een speciale toepassing voor buitenactiviteiten opgeroepen - een barometer, kompas, stappenteller, verbrande calorieën, tracker, zaklamp en weersvoorspelling. De applicatie werkt volledig wanneer verbonden met internet.

Er zijn twee camera's - de belangrijkste is 16 megapixels, de voorste is 5 megapixels. Ondanks de groothoekweergave van de camera en de Ultra HD resolutie zijn de beelden van gemiddelde kwaliteit. De geluidskwaliteit van de luidsprekers van de gadget is ook redelijk gemiddeld.

De prijs van de gadget begint vanaf 20 duizend roebel.

Aanbevolen: