Geld Toevoegen Aan Een Mobiel Account A

Inhoudsopgave:

Geld Toevoegen Aan Een Mobiel Account A
Geld Toevoegen Aan Een Mobiel Account A

Video: Geld Toevoegen Aan Een Mobiel Account A

Video: Geld Toevoegen Aan Een Mobiel Account A
Video: Geld Overmaken met de Mobiel Bankieren App | Digitaal Bankieren: Hoe werkt het | ING 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is een mobiele telefoon misschien wel de belangrijkste assistent in het leven voor een persoon. Hij zal je 's ochtends wakker maken en je herinneren aan een belangrijke kwestie, je vermaken met een interessant spel of je helpen online te gaan. Maar toch blijft de belangrijkste functie van een mobiele telefoon een telefoongesprek. Voor een gesprek, sms'en, internetten, moet je geld op je persoonlijke rekening hebben staan. Wat zijn dan de financieringsmogelijkheden?

Terminal is een van de manieren om geld op uw account te storten
Terminal is een van de manieren om geld op uw account te storten

instructies:

Stap 1

We gaan allemaal de straat op. 's Ochtends gaan we naar ons werk, 's avonds van het werk, boodschappen doen of gewoon wandelen. Op dit moment kunt u uw account op uw mobiele telefoon aanvullen, vooral omdat het bijna altijd een kwestie van seconden is. Je kunt naar een mobiele salon gaan, naar de kantoren van mobiele operators, tegenwoordig bevinden ze zich bijna bij elke stap in elke stad in Rusland. Het geld dat in de salon aan de telefoon wordt gezet, komt vrijwel zonder vertraging en bijna altijd zonder commissie aan. Het nadeel is dat er lange wachtrijen zijn in de salons, dus zorg ervoor dat u bij het betreden van de salon een kleine hoeveelheid tijd verspilt. Ook in de salons van mobiele communicatie zijn er terminals die bij salons horen, daar kunt u ook snel en gemakkelijk geld op uw rekening storten. Trouwens, een andere optie om geld op je account te storten is in sommige winkels en supermarkten. Daar kun je direct bij het afrekenen je account opwaarderen.

Stap 2

U kunt ook geld storten via een bankkaart. Tegenwoordig hebben de meeste mensen zo'n kaart waarop hun salaris wordt overgemaakt. Dus waarom niet, wanneer u geld opneemt, en tegelijkertijd uw telefoonrekening aanvult, vooral omdat er geen commissie op dergelijke betalingen wordt genomen en het geld onmiddellijk binnenkomt.

Stap 3

U kunt een elektronische portemonnee maken, zoals webmoney of Yandex - geld. Met behulp van zo'n portemonnee kun je je telefoonrekening aanvullen zonder je huis te verlaten. Vergeet alleen niet de portemonnee zelf op te waarderen. Een andere mogelijkheid voor het aanvullen van een rekening via internet is het Sberbank Online systeem, waarmee u een rekening kunt aanvullen

Stap 4

Nu bieden de meeste mobiele operators een dergelijke service aan als een mobiele lening - "beloofde betaling". Als u dringend moet bellen, maar er staat geen geld op uw rekening, dan kunt u een combinatie van nummers kiezen, het belangrijkste is om dit van tevoren te weten en uw telefoniste zal u geld lenen, maar houd er rekening mee dat wanneer u geld storten, wordt de schuld van u afgeschreven, dus vul uw rekening aan met inachtneming van de schuld.

Stap 5

Er is nog een andere optie, vraag vrienden, familieleden om je account op te waarderen. Hoogstwaarschijnlijk zal niemand je dit ontkennen, het belangrijkste is om niet te vergeten het terug te geven, dan heeft de persoon schulden en bedankt hem.

Zonder telefoon in de moderne wereld, als zonder handen. Maar zonder geld op de rekening verliest de telefoon zijn belangrijkste functies. Vergeet niet je gsm-account op tijd op te waarderen, zodat je altijd op het juiste moment contact kunt hebben.

Aanbevolen: