Hoe Interferentie Te Elimineren?

Inhoudsopgave:

Hoe Interferentie Te Elimineren?
Hoe Interferentie Te Elimineren?

Video: Hoe Interferentie Te Elimineren?

Video: Hoe Interferentie Te Elimineren?
Video: Wat zijn verstoringen en hoe kom je ervan af? Ondertiteling o.a. in NL 2024, April
Anonim

Communicatie via internet heeft de grenzen van het uitsluitend uitwisselen van sms-berichten al overschreden. Nu bieden veel messenger-programma's de mogelijkheid om te communiceren via de overdracht van video- en audiosignalen. Maar helaas interfereren verschillende signaalverstoringen die om verschillende redenen ontstaan vaak met het genieten van deze communicatie in Skype, een agent of ICQ.

Hoe interferentie te elimineren?
Hoe interferentie te elimineren?

instructies:

Stap 1

Ten eerste moet u begrijpen dat het instant messaging-programma zelf noch de bron van interferentie kan zijn, noch deze kan veroorzaken. Meestal gebeurt dit door een fout van de gebruikers zelf, die hun apparatuur verkeerd hebben geconfigureerd, of door een storing van deze apparatuur zelf.

Stap 2

Een van de belangrijkste oorzaken van storing is een slechte verbinding of een lage bandbreedte van het communicatiekanaal. Vaker komt dit probleem voor bij diegenen die proberen interactief een afbeelding te krijgen of te veel te eten. Het enige dat in dit geval kan worden geadviseerd, is het overstappen naar een ander tarief of het veranderen van een aanbieder die diensten van lage kwaliteit levert.

Stap 3

Een andere reden is een fysieke storing van de hardware die op de computer is geïnstalleerd. U moet uw microfoon, hoofdtelefoon en luidsprekers controleren met elk opnameprogramma. Neem een kort fragment van uw monoloog op en luister vervolgens naar de uitvoer.

Stap 4

Om de apparatuur te controleren, kunt u de standaardprogramma's gebruiken die in elk geïnstalleerd systeem aanwezig zijn. Om zo'n opnameprogramma te vinden. In Windows XP moet u naar het "Start"-paneel gaan en vervolgens naar "Alle programma's" => "Accessoires" => "Entertainment" => "Geluidsrecorder". Het is veel gemakkelijker om dit programma te vinden in het Windows 7-systeem. In het "Start"-paneel hoeft u alleen maar het woord "Geluidsrecorder" in te typen bij de zoekopdracht en het systeem geeft onmiddellijk het gewenste resultaat.

Stap 5

Dus je hebt het programma gestart en ontdekt dat je een krakend geluid kunt horen? Integendeel, uw microfoon is defect. Als je het op dit moment niet kunt vervangen, probeer dan het geluidsniveau te verminderen door alle draden stevig vast te maken, de behuizing te isoleren van het sensorelement en de microfoon zelf te bedekken met een schuimrubberen bal. Controleer ook altijd de locatie van de microfoon ten opzichte van uw mond - deze mag niet buiten de gevoeligheidszone gaan. Immers, hoe verder de microfoon is, hoe meer je probeert de gevoeligheid te verhogen, waardoor de hoeveelheid interferentie onmetelijk groter wordt.

Stap 6

Als u vindt dat de microfoon zelf in orde is, moet u de software begrijpen. U moet de stuurprogramma's die met uw geluidskaart werken opnieuw installeren of bijwerken. Wanneer de software is bijgewerkt, zoekt u naar "Echo-annulering" in de bordinstellingen. Het is ook noodzakelijk om de instellingen van de microfoon zelf te controleren, de hendel van de gevoeligheid op een klein niveau in te stellen of de instelling automatisch toe te staan.

Aanbevolen: