Een Organisatie Vinden Op Telefoonnummer

Inhoudsopgave:

Een Organisatie Vinden Op Telefoonnummer
Een Organisatie Vinden Op Telefoonnummer

Video: Een Organisatie Vinden Op Telefoonnummer

Video: Een Organisatie Vinden Op Telefoonnummer
Video: Dynamics 365 Sales - Makkelijk zoeken op telefoonnummer 2024, April
Anonim

Verschillende online en offline methoden kunnen helpen bij het vinden van een organisatie op telefoonnummer. De keuze voor een bepaald exemplaar hangt af van factoren die het proces begeleiden, bijvoorbeeld aanvullende informatie over het gezochte object.

Een organisatie vinden op telefoonnummer
Een organisatie vinden op telefoonnummer

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Om het adres van een organisatie op telefoonnummer te vinden, gebruikt u de elektronische gids "DublGis". Het kan van internet worden gedownload en op een computer worden geïnstalleerd of er online mee worden gewerkt. Er is ook een speciale versie van dit handboek voor gebruik in mobiele telefoons - dit maakt het beschikbaar op elk gewenst moment.

Stap 2

Open het hoofdvenster van de applicatie "DoubleGis", selecteer de stad waar de gewenste organisatie is gevestigd. Voer uw telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in en klik op de knop "Zoeken". Na een paar seconden zal het programma u het adres geven dat u zoekt en het op de kaart aangeven (als de nodige gegevens in de database staan).

Stap 3

Zoeken naar organisaties in het "DublGis" systeem kan op een van de volgende manieren: via de speciale zoekvelden "Waar" en "Wat" (zoals hierboven vermeld); geavanceerd zoeken gebruiken; door te kiezen voor zoeken op de kaart in een bepaalde straal; door zoekactiviteiten uit te voeren in de directory van organisaties. Elk van deze soorten zoekopdrachten gaat vergezeld van programmatips.

Stap 4

Bel naar het telefoonnummer dat u heeft. Vraag beleefd waar je bent beland. Soms is dit voldoende om wat informatie over de organisatie te weten te komen.

Stap 5

Bel de helpdesk nummer 09, vanaf je mobiele telefoon - 090. Geef het telefoonnummer dat je hebt en vraag om hulp bij het vinden van de organisatie die je nodig hebt.

Stap 6

Voer een zoekopdracht uit via de browser van uw computer. Voer het telefoonnummer van de organisatie en andere bekende gegevens in de zoekbalk in, bijvoorbeeld de naam, de stad waarin deze is gevestigd.

Stap 7

Open de internetgids van bedrijven en organisaties van de gewenste stad, selecteer het gedeelte van de relevante branche en blader door de lijst met telefoonnummers, op zoek naar degene die u onder hen heeft.

Stap 8

Gebruik de bron spravinfo.ru. Het bevat telefoonbases van verschillende steden in Rusland. Selecteer de gewenste regio en vul in de speciale regel het telefoonnummer van de organisatie in die je hebt. Klik op de knop Zoeken. Binnen enkele seconden verschijnt het gewenste adres op uw scherm (indien de informatie beschikbaar is in de programmadatabase).

Aanbevolen: