Hoe "Megafon-Modem" Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe "Megafon-Modem" Te Activeren
Hoe "Megafon-Modem" Te Activeren

Video: Hoe "Megafon-Modem" Te Activeren

Video: Hoe
Video: Настройка программы MegaFon Modem 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat de activering van de modem van de mobiele operator "Megafon" wordt uitgevoerd bij de aankoop van het apparaat, moet de gebruiker nog een aantal specifieke acties uitvoeren voordat hij toegang krijgt tot internet.

Hoe een megafoonmodem te activeren
Hoe een megafoonmodem te activeren

Het is nodig

Computer, megafoon-modem

instructies:

Stap 1

Directe activering van de megafoonmodem wordt uitgevoerd onmiddellijk nadat een persoon dit apparaat heeft gekocht, evenals een simkaart met een bepaald tarief. De salonmanager voert met behulp van zijn computer de nodige handelingen uit om de koper vervolgens via een USB-modem toegang te geven tot internet. Merk op dat de gebruiker het gekochte apparaat nog op zijn pc moet activeren. Laten we het hebben over aangepaste activering van een megafoonmodem in meer detail.

Stap 2

Sluit de megafoonmodem aan op een beschikbare USB-poort op uw computer. Het duurt even voordat het systeem het apparaat herkent en het installatieprogramma start, waarna een welkomstvenster op het bureaublad wordt geopend. In dit venster kunt u de software installeren om de modem op uw computer te laten werken. Geef de gewenste installatieparameters op en bepaal de bestemming van de applicatie-installatie. Zet een vinkje voor de regel "Accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst" en klik vervolgens op de knop "Installeren". Het software-installatieproces duurt niet langer dan een minuut.

Stap 3

Zodra de installatie van de applicatie is voltooid, kunt u internet van de mobiele provider "Megafon" gebruiken. Om de verbinding met het netwerk te activeren, moet u het programma starten door op de bijbehorende snelkoppeling op het bureaublad te klikken. Als u geen snelkoppeling hebt gemaakt, kunt u de toepassing starten via het gedeelte "Start". Open hiervoor dit menu en selecteer de eerder geïnstalleerde software in het gedeelte "Alle programma's".

Aanbevolen: