Huawei P10 En P10 Plus: Vergelijking Van Vlaggenschepen

Inhoudsopgave:

Huawei P10 En P10 Plus: Vergelijking Van Vlaggenschepen
Huawei P10 En P10 Plus: Vergelijking Van Vlaggenschepen

Video: Huawei P10 En P10 Plus: Vergelijking Van Vlaggenschepen

Video: Huawei P10 En P10 Plus: Vergelijking Van Vlaggenschepen
Video: Huawei P10 vs Huawei P10 Plus Review: Which One Should You Buy? 2024, Mei
Anonim

Nog niet zo lang geleden presenteerde de internationale tentoonstelling MWC twee nieuwe toestellen van de Chinese fabrikant Huawei - P10 en P10 plus. Vandaag presenteren we onder uw aandacht een vergelijking van deze Chinese vlaggenschepen.

Huawei P10 en P10 Plus
Huawei P10 en P10 Plus

Vlaggenschip of niet?

Er moet meteen een kleine uitweiding worden gemaakt, de meeste publicaties noemen deze smartphones "vlaggenschip", maar dit is niet helemaal waar. De gebruikelijke p10 voldoet niet aan het vlaggenschip.

Zo mag je de vorige Huawei Mate p9-telefoon gerust het vlaggenschip noemen. het was op dat moment uitgerust met echt de meest geavanceerde hardware. Als gevolg hiervan concurreerde het aanzienlijk met de beste steekproeven van andere bedrijven.

Wat betreft de p10, de technische kenmerken bereiken niet het niveau van het vlaggenschip, omdat deze bijvoorbeeld een scherm heeft met alleen FullHD-resolutie en maximaal 4 Gb RAM aan boord. Maar de P10 Plus heeft een veel betere technische uitrusting en mag nu al een toptoestel genoemd worden.

Vergelijkingstabel met kenmerken van Huawei P10 en P10 Plus

vergelijkingstabel
vergelijkingstabel

Uit de tabel kunnen enkele conclusies worden getrokken. De Huawei P10 Plus heeft dus, in tegenstelling tot de basis P10, niet alleen een groter schermformaat en een ruimere batterij. Als geheel prevaleert het aanzienlijk in termen van zijn technische kenmerken.

Een klein nadeel van de p 10 plus is het ontbreken van een IrDA, die wel aanwezig is in de standaard p10. Maar deze functie kan dubieus worden genoemd, omdat deze alleen nodig is voor de functie van de afstandsbediening van andere apparaten.

Het is ook vermeldenswaard dat het FullHD-scherm op de p10 niet voor niets is geïnstalleerd, want voor een scherm met een diagonaal van 5, 1 inch is dit de beste optie, en meer heb je niet nodig voor comfortabel gebruik, maar de de kosten van het apparaat worden verlaagd en de werksnelheid wordt aanzienlijk verhoogd.

Deze smartphones in de aanbieding zijn te vinden in allerlei kleuren, er is zelfs roze (roze) en groen (groen).

Wat te kiezen?

Samenvattend kunnen we stellen dat als je een smartphone nodig hebt die is uitgerust met een uitstekende dubbele camera, en tegelijkertijd een compact toestel is met goede uitrusting, je gerust kunt kiezen voor de basic of lite Huawei P10. Als je een echt premium smartphone nodig hebt met maximale functies en een enorm scherm, let dan op de Huawei P10 Plus. Maar het is vermeldenswaard dat het P10 Plus-apparaat op het moment van release $ 200 meer kost, wat een aanzienlijk verschil is dat niet iedereen zich kan veroorloven.

Hoe geen nep te kopen?

Nu verschijnen er steeds meer vervalsingen voor bekende merken op de wereldmarkt. En het kopen van een zogenaamde replay, of gewoon een Chinese kopie, is tegenwoordig vrij eenvoudig, maar je kunt het gemakkelijk wegglijden onder het mom van een origineel apparaat. Immers, als je het originele toestel vergelijkt met een nep, is het niet altijd mogelijk om meteen te zien welke nep is en welke origineel.

Dus hoe kun je jezelf beschermen, een nep onderscheiden en geen slachtoffer worden van een oneerlijke verkoper? Let allereerst op de prijs van het gekochte apparaat, de originele versie kan niet 1, 5 of 2 keer goedkoper zijn dan de aangegeven prijs. Probeer te voorkomen dat u via privéadvertenties koopt. En ze gingen toch zitten, wees uiterst voorzichtig bij het overdragen van het apparaat in uw handen van de verkoper. Maar het is het beste om smartphones te kopen bij geautoriseerde dealers of geautoriseerde centra.

Aanbevolen: