Wanneer De Nexus 7 Uitkomt

Wanneer De Nexus 7 Uitkomt
Wanneer De Nexus 7 Uitkomt

Video: Wanneer De Nexus 7 Uitkomt

Video: Wanneer De Nexus 7 Uitkomt
Video: Shimano Nexus 8 Speed Hub Reassembly - Putting It Back Together... 2024, Mei
Anonim

Tablet-pc's zijn tegenwoordig behoorlijk populair geworden. Tijdens een Google I / O-evenement in San Francisco werd officieel de productie aangekondigd van de nieuwe Google Nexus 7-tablet, die binnenkort in de verkoop zal gaan.

Wanneer de Nexus 7 uitkomt
Wanneer de Nexus 7 uitkomt

De nieuwe tablet zal een goedkoop model zijn, vervaardigd door ASUSTeK. De basis van het nieuwe apparaat is een single-chip NVIDIA Tegra 3. De technische gegevens omvatten ook: één gigabyte RAM, acht of zestien gigabyte flash-geheugen (afhankelijk van het model), een zeven-inch IPS-scherm beschermd door glas (vervaardigd door Corning), schermresolutie 1280 x 800 pixels. Ook inbegrepen in de uitrusting van het product is WiFi 802.11 b / g / n, er zijn Bluetooth, een camera met een resolutie van 1, 2 Megapixels, micro-USB, een luidspreker, een microfoon, een versnellingsmeter, een GPS-ontvanger, een gyroscoop en een magnetometer. Het toestel ondersteunt NFC (Android Beam). Afmetingen van de tablet 198, 5 x 120 x 10, 45 mm. De set bevat een 4325 mAh-batterij, die acht uur meegaat.

Het besturingssysteem is Android 4.1 (Jelly Bean), het toestel draait eronder. Ingebouwd zijn eigen Google-applicaties: Chrome, Google+, Gmail en YouTube.

De belangrijkste taak van de Nexus 7, zoals aangekondigd door Google, is het consumeren van content. Met dit in gedachten is de nieuwe tablet aangepast voor de Google Play-site, die "'s werelds grootste verzameling e-books, miljoenen liedjes, duizenden films en tv-programma's, een groeiende verzameling tijdschriften en meer dan 600.000 apps en games."

De prijs van de Nexus 7 is afhankelijk van de aanpassing, dus een model met acht gigabyte flashgeheugen kost $ 199, en met zestien - $ 249. De voorlopige acceptatie van bestellingen is al begonnen, half juli zou de start van de leveringen zijn. Desalniettemin zullen in de zeer nabije toekomst inwoners van de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië en Australië de noviteit officieel kunnen aanschaffen. Google doet er alles aan om deze situatie zo snel mogelijk te veranderen. De startende verkoopbasis is de Google Play online store, ook gericht op medio juli 2012. Kopers krijgen een geschenk van $ 25 beloofd, dat kan worden besteed aan producten op Google Play.

Aanbevolen: