Een Verborgen Camera Plaatsen

Inhoudsopgave:

Een Verborgen Camera Plaatsen
Een Verborgen Camera Plaatsen

Video: Een Verborgen Camera Plaatsen

Video: Een Verborgen Camera Plaatsen
Video: Hikvision spy camera!! Best hidden camera in India !! Pinhole covert IP camera !! Hidden camera !! 2024, Mei
Anonim

Videobewaking wordt tegenwoordig erg relevant, hoewel niet iedereen het eens is met een dergelijke controle van de "grote broer". Aan de andere kant is de ongebreidelde criminaliteit de laatste tijd zo sterk toegenomen dat het heel begrijpelijk is dat bijvoorbeeld de bankdirectie of eigenaren van andere ondernemingen en instellingen de orde willen bewaren met behulp van het ingebouwde 'video-oog'. Verborgen videocamera's worden echter steeds populairder in de ingangen van woongebouwen en zelfs in trappenhuizen, en doen niet onder voor intercoms in termen van bruikbaarheid en beveiligingsniveau. Hoe en op welke plekken kun je beter een verborgen camera installeren, als je thuis niet zonder videobewaking kunt?

Een verborgen camera plaatsen
Een verborgen camera plaatsen

instructies:

Stap 1

Een verborgen camera thuis is een onmisbare optie als de eigenaren twijfelen aan het fatsoen van de huishoudster of oppas, het gedrag van kinderen willen observeren in afwezigheid van volwassenen en zelfs een ontrouwe echtgenoot op heterdaad willen "betrappen". En als specialisten helpen bij het installeren van een verborgen camera in kantoorgebouwen en bij de onderneming, dan moet u thuis alleen handelen. Moderne videocamera's voor geheime bewaking zijn zo klein dat ze bijna overal kunnen worden verborgen.

Stap 2

Als u verborgen videobewaking in de slaapkamer moet organiseren, dan is de beste optie hiervoor een nachtkastje en verschillende items erop. Je kunt het apparaat zowel achter dingen als erin verbergen.

Stap 3

Het is een goed idee om uw camerabewaking boven in de kamer te plaatsen: op een mezzanine of kroonlijst. In dit geval zou de camera vrij onopvallend moeten zijn, maar het voordeel is onmiskenbaar: van bovenaf is de kijkhoek veel beter, zodat alles wat er in de kamer gebeurt, op de video wordt weergegeven.

Stap 4

Een tv en een computer zijn onmisbare attributen van veel slaapkamers, dus het is gemakkelijk om een miniatuur CCTV-camera in deze apparaten te monteren. De videocamera is handig ingebouwd in de luidsprekers die op een pc zijn aangesloten.

Stap 5

Een geweldige variant van het "spionagespel" is een gewone boekenplank. Een videocamera kan op de plank zelf worden bevestigd of in een boek worden verborgen. De laatste optie is natuurlijk veel voordeliger.

Stap 6

In een dames- of kinderkamer zullen zacht speelgoed of automodellen, als we het hebben over een jongenskamer, een betrouwbaar "toevluchtsoord" worden voor een verborgen camera. Het is beter om die te kiezen die niet zo vaak worden opgepakt, anders kan videobewaking worden gedetecteerd en kan het apparaat zelf worden beschadigd.

Stap 7

Een zeer populaire schuilplaats voor videocamera's is de grote spiegel. Meestal wordt hiervoor een bidirectionele spiegel gekocht, op de achterkant waarvan verborgen videobewaking is geïnstalleerd. Er zijn echter ook tweezijdige spiegels die al zijn uitgerust met een verborgen camera.

Stap 8

Als er lampen in de kamer zijn die zelden worden verlicht, kunt u proberen om met hun hulp te "rapporteren". Het belangrijkste hier is om er zeker van te zijn dat niemand deze lamp zal aandoen en niet zal proberen hem uit te doen om hem te vervangen door een nieuwe.

Stap 9

Binnenbloemen zijn de perfecte opslag voor een verborgen videocamera, en hoe weelderiger en bossiger de bloem, hoe groter de kans dat je spionagedingen onzichtbaar zijn. Bloemen in de kamer zijn een natuurlijk fenomeen, dus het is onwaarschijnlijk dat iemand goed op uw manoeuvre zal letten.

Stap 10

En ten slotte, voor de luie mensen, wordt een verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen verkocht in speciale bewakingswinkels. Dit zijn balpennen, horloges, koffiekopjes, aanstekers, mobiele telefoons - een verborgen camera is al in deze dingen ingebouwd, en zo vakkundig dat het onwaarschijnlijk is dat zelfs de meest attente mensen argwaan wekken.

Aanbevolen: