Hoe Maak Je Een Afdruk Op Een Megafoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afdruk Op Een Megafoon
Hoe Maak Je Een Afdruk Op Een Megafoon

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Op Een Megafoon

Video: Hoe Maak Je Een Afdruk Op Een Megafoon
Video: How To Make a Paper Kunai - Ninja Origami 2024, Maart
Anonim

Met accountdetails, in de volksmond "afdruk" genoemd, kunt u achterhalen hoe geld in de afgelopen of huidige factureringsmaanden van uw rekening is afgeschreven. Facturering is een procedure voor het berekenen van het bedrag van alle betalingen en kosten voor een bepaalde periode en het opstellen van een rapportagedocument voor elke abonnee.

megafoon
megafoon

instructies:

Stap 1

Facturering is een procedure voor het berekenen van het bedrag van alle betalingen en kosten voor een bepaalde periode en het opstellen van een rapportagedocument voor elke abonnee.

Met andere woorden, het systeem factureert u voor oproepen, sms'jes, mobiel internetgebruik en andere diensten.

Stap 2

U ziet in detail welke nummers zijn gebeld, welke berichten zijn verzonden, van welke diensten u gebruik heeft gemaakt gedurende de maand.

Stap 3

Om een soortgelijke decodering op papier te krijgen, moet u het volgende doen. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde verkoop- en klantenservicekantoor. U kunt het adres van het dichtstbijzijnde kantoor vinden door het gratis referentieservicenummer van Megafon 8 800 333 05 00 te bellen.

Stap 4

Om de details te krijgen, moet u een identiteitsbewijs bij u hebben als u een particulier bent. Voor vertegenwoordigers van rechtspersonen is een volmacht van de organisatie en een identiteitsbewijs vereist.

Stap 5

Rekeningdetails op papier zijn alleen gratis voor VIP-abonnees.

Stap 6

Vindt u het lastig om een bezoek te brengen aan verkoopkantoren, dan kunt u met behulp van de Service Guide-service per e-mail een factuur met details bestellen.

Stap 7

Ontvang een wachtwoord om toegang te krijgen tot het Service-Guide-systeem. Dit kan door een gratis nummer te kiezen of door een kort bericht te sturen naar een bepaald nummer.

Stap 8

Voer uw telefoonnummer en het wachtwoord in dat u heeft ontvangen in het speciale formulier op de Service-Guide servicewebsite.

Volg daarna de instructies van het systeem.

Aanbevolen: