Hoe Geld Over Te Zetten Van De Ene Telefoon Naar De Andere

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van De Ene Telefoon Naar De Andere
Hoe Geld Over Te Zetten Van De Ene Telefoon Naar De Andere

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van De Ene Telefoon Naar De Andere

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van De Ene Telefoon Naar De Andere
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, April
Anonim

Het komt voor dat het geld op het saldo van de mobiele telefoon op het meest ongelegen moment opraakt. In een dergelijke situatie kunt u uw vrienden en geliefden vragen om ze vanaf uw telefoonnummer naar uw account over te zetten.

Hoe geld over te zetten van de ene telefoon naar de andere
Hoe geld over te zetten van de ene telefoon naar de andere

instructies:

Stap 1

De meeste moderne mobiele operators bieden deze service aan al hun klanten. Beeline was een van de eersten die het in gebruik nam. Vraag hem ernaar om de andere abonnee te laten weten dat u geld naar de rekening moet overmaken. De service heet "Mijn account opwaarderen". Niet alleen een Beeline-abonnee kan geld overboeken naar uw saldo, maar ook elke andere in Rusland geregistreerde operator. Kies het commando * 143 * abonneenummer # op de telefoon en druk op de beltoets. De abonnee die het bericht heeft ontvangen, kan een deel van het geld van zijn rekening naar u overmaken door te bellen naar: * 145 * de telefoon van de abonnee * het bedrag van de betaling die wordt gedaan #.

Stap 2

Een MTS-abonnee kan vragen om een bepaald bedrag op zijn rekening te storten, of een verzoek tot overboeking sturen zonder het bedrag van de betaling te specificeren. In het eerste geval moet u het volgende bericht verzenden: * 116 * gebeld abonneenummer * vereist bedrag #. In de tweede - hetzelfde bericht, maar zonder het bedrag van de vereiste betaling op te geven. Om uw account op te waarderen, moet de ontvanger van het verzoek * 112 * tiencijferig telefoonnummer * geldsom (maximaal driehonderd roebel) # bellen. In de retour-sms ontvangt u een verzoek om de overboeking te bevestigen.

Stap 3

De telecomoperator "Megafon" vereist een voorlopige activering van de service genaamd "Mobile Transfer". Om het te verbinden, moet u een sms met het nummer "1" sturen naar het gratis korte nummer 3331. U ontvangt een overeenkomstige melding. Als u daarna het saldo van een andere klant van de mobiele operator "Megafon" wilt opwaarderen, kiest u de volgende combinatie: * 133 * bedrag in roebel * telefoonnummer waarvan u de rekening wilt opwaarderen #. U kunt elk bedrag van één roebel tot vijfhonderd overmaken voor een eenmalig verzoek om geld van het ene nummer naar het andere over te maken.

Aanbevolen: