Hoe De Megafoon Van Punten Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Megafoon Van Punten Te Veranderen
Hoe De Megafoon Van Punten Te Veranderen

Video: Hoe De Megafoon Van Punten Te Veranderen

Video: Hoe De Megafoon Van Punten Te Veranderen
Video: Leren galopperen l PaardenpraatTV 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator Megafon heeft als aantrekkelijke bonus voor het gebruik van zijn communicatiediensten een speciaal programma "Megafon-Bonus" geïntroduceerd. Het programma geeft elke abonnee punten die kunnen worden besteed aan verschillende materiële beloningen en aan diensten. Dit programma trok de aandacht van veel gebruikers, sommigen veranderden zelfs hun tarieven om deelnemers te worden.

Hoe de megafoon van punten te veranderen
Hoe de megafoon van punten te veranderen

instructies:

Stap 1

Punten verdienen is eenvoudig. Het is voldoende om een particuliere gebruiker te zijn van het commerciële Megafon-tarief en de lijst met services te gebruiken die in het programma zijn gespecificeerd. Het kan veel moeilijker zijn om punten uit te geven en zelfs te sparen.

Stap 2

Het feit is dat wanneer een abonnee wordt uitgesloten van het programma, zijn punten onmiddellijk worden geannuleerd, en dit kan gebeuren wanneer het tarief wordt gewijzigd en de abonnementsovereenkomst wordt beëindigd. Je kunt ook punten verliezen als je ze een jaar niet gebruikt.

Stap 3

U kunt op de volgende manieren punten besteden:

• ruil ze in voor materiële beloning

• ruil ze in voor diensten van het Megafon-netwerk

• ze inwisselen voor kortingen en diensten binnen partnerprogramma's.

Stap 4

De procedure voor het uitwisselen van punten is alleen eenvoudig voor diensten binnen het Megafon-netwerk. Er zijn veel manieren om dit te doen:

• per sms, - door sms-opdrachten te sturen naar het korte nummer 5010

• USSD-verzoek gebruiken naar * 115 #

• via WEB- en WAP-interfaces, • via het spraakmenu, • direct bij het servicekantoor.

Stap 5

Lees echter zorgvuldig de voorwaarden van de levering voordat u verbinding maakt met de service. De meeste aangesloten diensten zijn onderworpen aan de voorwaarde "thuisnetwerk". Dit betekent dat het moet worden gebruikt in de regio waar het tariefplan was aangesloten.

Stap 6

Om punten in te wisselen voor materiële beloningen, diensten of kortingen van partnerbedrijven, moet u persoonlijk naar het kantoor rijden en een schriftelijke aanvraag schrijven met een identiteitsbewijs.

Aanbevolen: