Hoe Herken Je Een Chinese Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Herken Je Een Chinese Telefoon
Hoe Herken Je Een Chinese Telefoon

Video: Hoe Herken Je Een Chinese Telefoon

Video: Hoe Herken Je Een Chinese Telefoon
Video: Change Phone language from Chinese to English 2024, Mei
Anonim

Let er bij het kopen van een mobiele telefoon op dat u geen Chinese vervalsing krijgt. Mobiele telefoons uit China zijn meestal erg goedkoop, dus groothandelaren of detailhandelaren geven ze door als origineel en verkopen meerdere keren meer.

Hoe herken je een Chinese telefoon
Hoe herken je een Chinese telefoon

instructies:

Stap 1

Let op het gewicht van de telefoon - als deze te licht in uw handen lijkt, is het waarschijnlijk nep. Voel de case, wrijf hem met je handen - als het plastic breekbaar aanvoelt, alsof het met een bijl is doorgesneden, dan is dit geen originele telefoon. Zorg ervoor dat wanneer u op de toetsen drukt, het geluid dof is - dan is dit geen nep.

Stap 2

Let bij het kopen van Nokia op onbegrijpelijke inscripties, bijvoorbeeld TV, Mpeg - zoiets bestaat niet op de originele telefoon. Ook kan er geen telefoon van dit merk zijn met ondersteuning voor twee simkaarten. Het verschil tussen een niet-standaard batterij zit hem in het formaat, de kleur en de letters die erop staan. De kleur van het bord moet donkergroen of iets lichter zijn, maar niet blauw of geel.

Stap 3

Schijn ultraviolet licht op de sticker op de batterij. Als er gele strepen op zitten, is het de originele batterij. Om een Chinese telefoon te onderscheiden, kijk je naar de sticker achter het achterpaneel. Als het van slechte kwaliteit is, vergelijkbaar met een kopie, dan is de telefoon nep. Laat je niet intimideren door de Made in China-labels - fabrikanten van mobiele telefoons hebben fabrieken in China.

Stap 4

Let op: er kunnen Chinese karakters op een Chinese telefoon staan. Zet je telefoon aan, waardeer de interface. De originele gecertificeerde telefoon moet een competente Russificatie hebben. In "grijze" telefoons is de vertaling in de regel "curve", en de afbeeldingen zijn onduidelijk en de weergave op het scherm is van slechte kwaliteit.

Stap 5

Voer een combinatie van tekens in * # 06 # om de Imei van de telefoon te zien - in Chinese vervalsingen is het meestal hetzelfde en eindigt het met de cijfers 35, 220. Onderaan kan er zo'n voorvoegsel zijn: IMEI SV: XX. Bij aansluiting op een computer en weergave van de mogelijkheden van de telefoon is de volgende lijst mogelijk: com-poort, webcam, massaopslag. Dit spreekt ook van een nep.

Aanbevolen: