Bestanden Downloaden Naar IPod

Inhoudsopgave:

Bestanden Downloaden Naar IPod
Bestanden Downloaden Naar IPod

Video: Bestanden Downloaden Naar IPod

Video: Bestanden Downloaden Naar IPod
Video: How to Transfer Music onto Your iPod – 2018 2024, Mei
Anonim

Apple-producten worden elk jaar steeds populairder en de iPod wordt beschouwd als een van de handigste spelers, die naast het afspelen van muziek veel extra functies kan vervullen. In tegenstelling tot andere spelers is het uploaden van bestanden naar de iPod echter niet zo eenvoudig, hiervoor moet je een speciaal programma gebruiken.

Bestanden downloaden naar iPod I
Bestanden downloaden naar iPod I

Noodzakelijk

iTunes

instructies:

Stap 1

U hebt iTunes nodig om bestanden naar uw speler over te zetten. Je kunt het zowel downloaden op de officiële Apple-website als op gratis bestandshostingservices. Installeer vervolgens het programma op uw computer. iTunes vereist geen registratie en de introductie van een activeringssleutel en is vrij eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken als je het begrijpt.

Stap 2

Sluit je iPod met een kabel aan op je computer en het programma start automatisch. Als u muziek op de speler wilt opnemen, opent u het tabblad "muziek", muziek of "mediabibliotheek" in het programma - ze kunnen verschillende namen hebben in verschillende versies van het programma. Gebruik de muis om je geselecteerde muziekcomposities of hele albums van auteurs daarheen te slepen. Klik vervolgens op "bestand" en kies "synchroniseren" om de nummers naar uw iPod te verplaatsen. Als u iTunes als speler op uw pc gebruikt en niet al uw media wilt synchroniseren, kunt u afzonderlijke bestanden op uw iPod neerzetten door er met uw muis overheen te gaan, met de rechtermuisknop te klikken en "Synchroniseren" te kiezen.

Stap 3

Naast het luisteren naar muziek, kunt u uw favoriete films op uw speler bekijken. ITunes heeft een tabblad "films", het zijn ook films, die u moet gebruiken als u besluit uw favoriete tv-series onderweg te bekijken. Sleep de geselecteerde film daarheen en synchroniseer deze ook. Onthoud dat de video in mp4-formaat moet zijn, anders speelt de speler hem niet af.

Stap 4

U kunt boeken en uw favoriete foto's en foto's uploaden naar uw iPod. Gebruik hiervoor de daarvoor bestemde tabbladen "boeken" of boeken en "foto's" of foto's. Sleep de geselecteerde bestanden naar het geopende venster en synchroniseer ze met de iPod.

Aanbevolen: