De Voorste Soundbar Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Voorste Soundbar Inschakelen
De Voorste Soundbar Inschakelen

Video: De Voorste Soundbar Inschakelen

Video: De Voorste Soundbar Inschakelen
Video: Sound Bar Setup - How To Set Up A Soundbar with HDMI, ARC, Optical 2024, Mei
Anonim

Veel systeemunits hebben extra geluidskaartuitgangen en verschillende USB-poorten op het voorpaneel. Helaas werken deze connectoren niet altijd stabiel.

De voorste soundbar inschakelen
De voorste soundbar inschakelen

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - kruiskopschroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Als de hoofdtelefoon of het luidsprekersysteem geen geluid produceert na aansluiting op de voorkanalen, controleer dan of u over de benodigde stuurprogramma's beschikt. Open het menu Apparaatbeheer.

Stap 2

Ga hiervoor naar de eigenschappen van het item "Computer" en selecteer de juiste link. Zorg ervoor dat er geen apparatuur is gemarkeerd met een uitroepteken. Als dit niet het geval is, werkt u de stuurprogramma's voor uw geluidskaart bij.

Stap 3

Gebruik de website van het bedrijf dat het bord maakt dat u gebruikt om de stuurprogramma's te vinden die u nodig hebt. Het is beter om vooraf het exacte model van het apparaat te achterhalen. Als u een geïntegreerde audioadapter gebruikt, moet u de stuurprogramma's van uw moederbord bijwerken.

Stap 4

Controleer de instellingen van de voorste soundbar in het BIOS-menu. Start uw computer opnieuw op en houd de Delete-toets (Sec, F2) ingedrukt. Wacht tot het besturingsmenu van de systeemkaart van de computer is gestart. Onderzoek de inhoud van de bestaande secties en zoek het item "Type ondersteuning voorpaneel".

Stap 5

Open het en stel de HD Audio-optie in in plaats van AC97. Opgemerkt moet worden dat het soms zinvol is om de modus in omgekeerde volgorde te schakelen. Sla de nieuwe instellingen op en start uw computer opnieuw op.

Stap 6

Open uw geluidskaartbeheersoftware en zorg ervoor dat het voorpaneel niet is uitgeschakeld. In Realtek-hulpprogramma's verschijnt in de regel een bericht bij het aansluiten van een nieuw apparaat. Probeer de poorttoewijzingen te wijzigen door Front Speakers of Headphones te selecteren.

Stap 7

Als de beschreven manipulaties niet tot een positief resultaat hebben geleid, controleer dan de juiste aansluiting van het paneel op het moederbord. Lees hiervoor de instructies voor dit apparaat. Verwijder de kap van de systeemeenheid.

Stap 8

Zorg ervoor dat de specifieke audiopoortconnectoren zijn aangesloten op de juiste pinnen op het moederbord. Corrigeer de verbinding als u een fout opmerkt.

Aanbevolen: