Hoe Beëindigt U Het Megafon-contract?

Inhoudsopgave:

Hoe Beëindigt U Het Megafon-contract?
Hoe Beëindigt U Het Megafon-contract?

Video: Hoe Beëindigt U Het Megafon-contract?

Video: Hoe Beëindigt U Het Megafon-contract?
Video: WW-uitkering: wanneer heb je er recht op en hoe hoog is de uitkering? 2024, Maart
Anonim

Een persoon bevindt zich vaak in een situatie van keuze, inclusief de keuze van een mobiele operator. Als abonnee van MegaFon kun je op een dag besluiten om het contract met deze operator te beëindigen. Als u correct handelt, zal het niet moeilijk zijn en zal het weinig tijd kosten.

Hoe beëindigt u het Megafon-contract?
Hoe beëindigt u het Megafon-contract?

Het is nodig

  • -paspoort;
  • in sommige gevallen:
  • - gegevens van de bankrekening van de bank;
  • - volmacht.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat: - u geen schuld op uw rekening heeft voor betalingen van mobiele diensten; - u de afgelopen twee maanden niet aan het roamen bent geweest. De mobiele operator verklaart deze voorwaarden bindend om het contract te beëindigen.

Stap 2

Als er een schuld is, zet u het geld op de rekening voor het bedrag dat het bedrag van de schuld dekt. De tweede optie: de schuld kan direct voor de beëindiging van het contract worden afgelost op het MegaFon-kantoor. Bepaal wat voor jou handiger is.

Stap 3

Breng alle belangrijke informatie die op de simkaart is opgeslagen over naar een ander opslagmedium. Na beëindiging van de overeenkomst wordt de simkaart geblokkeerd en heeft u dus geen toegang tot de gegevens die erop staan.

Stap 4

Specificeer de locatie van het dichtstbijzijnde MegaFon-kantoor. Ga hiervoor naar de officiële website van de operator www.megafon.ru, ga naar het gedeelte "Help en service", selecteer uw regio, op de pagina die wordt geopend, selecteer in de linkerkolom de link "Onze kantoren".

Stap 5

Kom naar het MegaFon-kantoor. Uw persoonlijke aanwezigheid is vereist om het contract te beëindigen. De uitzonderingen zijn die gevallen waarin u om een goede reden niet kunt verschijnen. In dergelijke situaties nemen zij hun toevlucht tot het afgeven van een volmacht voor een vertegenwoordiger U moet bij u hebben: - een paspoort; - gegevens van een bankrekening, als u van plan bent het saldo op het saldo ernaar over te maken; - een volmacht en een paspoort van een vertegenwoordiger (als uw vertegenwoordiger bezig is met de beëindiging van het contract).

Stap 6

Vertel de MegaFon-medewerker die de beëindiging van het contract opstelt, hoe u van plan bent over het saldo op de rekening te beschikken. U heeft de volgende mogelijkheden: - contant geld ontvangen aan de kassa; - geld overboeken naar de rekening van een nieuwe abonnee; - geld overboeken naar een andere persoonlijke rekening; - geld overboeken naar een zichtrekening. In dit geval moet u een verklaring schrijven in de vorm die wordt voorgesteld door een medewerker van het MegaFon-bedrijf.

Aanbevolen: