Een Film Overzetten Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Film Overzetten Naar Je Telefoon
Een Film Overzetten Naar Je Telefoon

Video: Een Film Overzetten Naar Je Telefoon

Video: Een Film Overzetten Naar Je Telefoon
Video: Zo film je als een PRO op je telefoon! 📱 2024, April
Anonim

Sommige mobiele telefoons hebben de mogelijkheid om verschillende videoclips af te spelen. Voor de juiste start van de video met behulp van de telefoon, moet u het juiste formaat selecteren en het bestand naar het geheugen van het apparaat kopiëren.

Een film overzetten naar je telefoon
Een film overzetten naar je telefoon

Noodzakelijk

  • - kaartlezer;
  • - Bluetooth-module.

instructies:

Stap 1

Lees de instructies voor uw mobiele telefoon. Ontdek welke soorten videobestanden ermee kunnen worden afgespeeld. Vind geschikte videobestanden.

Stap 2

Sluit de schijf aan op een pc met behulp van een kaartlezer. Zorg ervoor dat de kaartlezer het juiste flashstation-formaat ondersteunt.

Stap 3

Open een bestandsbeheerder, bijvoorbeeld de standaard Windows Verkenner en kopieer het videobestand naar de flashdrive. Verwijder de schijf uit de kaartlezer. Steek de USB-stick in uw mobiele telefoon. Start de ingebouwde speler-app en open het videobestand.

Stap 4

Als u een klein bestand wilt overbrengen, volgt u deze procedure draadloos. Uiteraard kunt u het beste gebruik maken van een Wi-Fi-netwerk. Helaas is een bepaald deel van mobiele apparaten uitgerust met alleen Bluetooth-modules.

Stap 5

Sluit een Bluetooth USB-adapter aan op uw computer. Configureer deze apparatuur. Zorg ervoor dat u de vereiste stuurprogramma's installeert. In dit geval heeft u geen gespecialiseerde software nodig.

Stap 6

Open het instellingenmenu van de mobiele telefoon. Ga naar het item "Netwerk" en activeer de werking van de Bluetooth-module. Controleer of de telefoon vindbaar is.

Stap 7

Start de bestandsbeheerder en zoek de gewenste video. Klik met de rechtermuisknop op dit bestand en selecteer "Verzenden". Specificeer de overdrachtsmethode "Naar Bluetooth-apparaat".

Stap 8

Wacht tot de mobiele telefoon wordt gedetecteerd, selecteer het pictogram met de linkermuisknop en druk op de knop "Verzenden". Als u uw telefoon niet met een pc hebt gesynchroniseerd, bevestigt u dat u het overgedragen bestand hebt ontvangen.

Stap 9

In situaties waarin de mobiele telefoon alleen met bepaalde soorten bestanden werkt, gebruikt u de app Avi naar 3gp Converter. Gebruik het om clips naar 3gp-formaat te converteren om ze later vanaf je telefoon te starten.

Aanbevolen: