Hoe Lang Gaat De IPhone 5 Mee?

Inhoudsopgave:

Hoe Lang Gaat De IPhone 5 Mee?
Hoe Lang Gaat De IPhone 5 Mee?

Video: Hoe Lang Gaat De IPhone 5 Mee?

Video: Hoe Lang Gaat De IPhone 5 Mee?
Video: How long will iPhone 5 last? 2024, Mei
Anonim

Bij de aankondiging van de iPhone 5 spraken Apple-vertegenwoordigers over het vergroten van het vermogen, de batterijcapaciteit en andere innovaties van de telefoon. Er zijn echter verschillende geheimen waardoor de telefoon nog langer meegaat.

Hoe lang gaat de iPhone 5 mee?
Hoe lang gaat de iPhone 5 mee?

Batterijspecificaties

De iPhone 5 heeft een krachtige batterij waarmee de gebruiker ongeveer 8 uur kan praten of een video kan bekijken, en 40 uur naar muziek kan luisteren in een standaard applicatie. In de standby-modus zou de telefoon volgens de ontwikkelaars bijna 10 dagen moeten werken. Maar met het actieve gebruik van internet, sms, oproepen en applicaties, kan een telefoon met iOS 6 slechts een dag weerstaan, na het installeren van iOS 7 begonnen gebruikers te klagen over een afname van het werk van hun mobiel zonder opladen met 2-2,5 uur.

Als je je telefoon niet vaak kunt opladen maar veel gebruikt, koop dan een extra powerbank bij een accessoirewinkel. Het kan de levensduur van je telefoon verdubbelen.

Manieren om de looptijd te verlengen

Als je je aan bepaalde regels houdt, kan de iPhone 5 met enkele uren worden verlengd. Ten eerste is het niet nodig om je telefoon de hele tijd op te laden, maar niet voor lang, vooral direct na aankoop. U moet de volledige batterijlading opgebruiken en vervolgens de batterij 5-6 uur opladen tot 100%. Ten tweede is het de moeite waard om de helderheid van het scherm iets te verlagen. Het is prettiger om video's te kijken op een helder scherm, maar voor sms'en of bellen is een donkerdere achtergrondverlichting ook geschikt.

Je kunt geolocatie ook uitschakelen in het menu Instellingen: als je in de nabije toekomst geen navigator of kaarten nodig hebt, kun je deze functie veilig uitschakelen, dan blijft de telefoon langer opladen. Een andere manier om de batterij langer te sparen, is door applicaties die op de achtergrond worden uitgevoerd te sluiten. Om dit te doen, moet u dubbelklikken op de Home-knop en alle onnodige toepassingen sluiten.

Als uw batterij snel leeg raakt, schakelt u de automatische update van programma's uit, het is mogelijk dat de applicaties kostbare interesse besteden.

Standaard wordt alleen de batterij-indicator op het scherm weergegeven, groen betekent voldoende energie en rood geeft aan dat het laadniveau lager is dan 20%. Om precies te weten hoeveel procent van de lading er nog op uw telefoon staat, moet u een speciale functie inschakelen. Ga hiervoor naar het menu "Instellingen", vervolgens naar "Algemeen" en "Statistieken". Hier vindt u de kolom "Batterijgebruik", waar u de optie "Oplaadpercentage" kunt instellen en ook kunt zien hoeveel tijd er is verstreken sinds de telefoon voor het laatst volledig is opgeladen.

Als je binnen een paar uur een telefoon nodig hebt voor een belangrijk gesprek, dan kun je de "Vliegtuigmodus" inschakelen, waardoor de batterij wordt bespaard, maar ze kunnen je al die tijd niet bereiken.

Vergeet niet om uw telefoon te vergrendelen wanneer deze niet in gebruik is. Het kost veel energie om de achtergrondverlichting aan te houden.

De praktijk leert dat het mogelijk is om de gebruiksduur van het apparaat met behulp van dergelijke maatregelen met 3-4 uur te verlengen.

Aanbevolen: