IPhone X: Waar Apple-fans Niet Blij Mee Zijn

Inhoudsopgave:

IPhone X: Waar Apple-fans Niet Blij Mee Zijn
IPhone X: Waar Apple-fans Niet Blij Mee Zijn

Video: IPhone X: Waar Apple-fans Niet Blij Mee Zijn

Video: IPhone X: Waar Apple-fans Niet Blij Mee Zijn
Video: Итоги презентации: iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus 2024, Mei
Anonim

De iPhone X wordt door velen beschouwd als een van de slechtste modellen in de collectie. En daar zijn veel redenen voor.

iPhone X: waar Apple-fans niet blij mee zijn
iPhone X: waar Apple-fans niet blij mee zijn

Apple heeft veel te danken. Ze hebben een nieuw touchscreen gemaakt dat echt plezierig is om te gebruiken en dat werkt met je vingertoppen in plaats van een plastic stok of potlood. Met behulp van hun MacBooks bewezen ze dat het touchpad op een laptop niet alleen bruikbaar is, ze bewezen dat het de computermuis zelf kan vervangen. Ze hebben bewezen dat telefoonontwerp er veel toe doet.

Apple rook later geld. Omdat ze zich realiseerden dat hun telefoons trendy, stijlvol en populair zijn, begonnen ze zo snel mogelijk nieuwe modellen uit te brengen, en ze verschillen alleen in ontwerp en enkele nieuwe toevoegingen. Er zijn geen nieuwe chips, wat het triest maakt.

iPhone X, 8 en 10 zijn de nieuwste modellen en verschillen alleen qua ontwerp van het verleden. iPhone X is tot op de dag van vandaag het meest besproken. Het veroorzaakte een enorme weerklank bij gebruikers vanwege zijn functies.

Recensies over iPhone 10 zijn niet altijd positief. Veel mensen klagen over de prijzen. Maar hoe zit het met de iPhone X? Is het alleen vanwege de prijs dat veel mensen het haten?

Koptelefoon

Als de dorst om naar muziek te luisteren elke minuut meer en meer inhaalt, dan is het beter om je hiermee tot de speler te wenden. iPhone X heeft geen bedrade hoofdtelefoonaansluiting. U zult "Apple AirPods" moeten kopen, die, net als elk ander draadloos apparaat, bijna zonder stroom komen te zitten. Eindeloos opladen is nog steeds een meel. En de prijzen voor dergelijke koptelefoons zijn niet erg bemoedigend. Een doos met hen kost tienduizend roebel als deze via internet wordt besteld.

Afbeelding
Afbeelding

Uithoudingsvermogen

De winter is de minst favoriete tijd van het jaar voor de iPhone X. Bij temperaturen onder de 0 graden gaat hij uit. Ja, dit is het probleem van alle mobiele telefoons van het bedrijf "appel". Maar de iPhone X doet het ergste van alles.

Gezichts-ID

Het is grappig, maar bij de demonstratie van deze prachtige gadget heeft Face ID Craig Federighi erin geluisd, waardoor hij in een lastige positie terechtkwam, simpelweg door de eerste keer te weigeren te werken. Herkenning werkt om de andere keer. Aanvankelijk was Face ID bedoeld om het leven van gebruikers gemakkelijker te maken, maar in werkelijkheid is het veel erger …

Afbeelding
Afbeelding

Draadloze oplader

Dit is de toekomst! Het lijkt erop dat Apple op het punt staat iets nieuws en cools te herontdekken, een nieuwe stap in de toekomst te zetten, zoals het ooit deed in de jaren 2000, door een draadloze oplader met een groot bereik te introduceren!

Wat zien we uiteindelijk? Gewoon opladen, aangedreven door Qi. Ze werken al vijf jaar voor zulke mensen. Apple heeft niets nieuws ontdekt.

Afbeelding
Afbeelding

De iPhone "x" komt niet eens in de buurt van zijn prijs. Ik wil niet praten over problemen met het besturingssysteem. Apple haastte zich met de release, daarom willen veel gebruikers al een doos retourneren die ze in een enorme wachtrij hebben gekocht …

Door "iphone x owner reviews" in het zoekvak te typen, kunt u alle bovenstaande nadelen vinden. 80% van de nieuwe iPone X-gebruikers is ontevreden.

Aanbevolen: